Snusdosa

Snusdosa

En snygg snusdosa i rostfritt stål för portion eller -lössnus.
189,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(10) recensioner
Kundrecensioner för Snusdosa

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Hållbar & fin

Hajen, 4 mars 2021

Ypperlig

Snusa med klass!

Mackan, 19 november 2019

Stilren snusdosa som man kan ha till mycket annat också bara fantasin sätter gränsen. Om man är rädd för att stålet kan ge några effekter kan man ta en gammal portionsdosa ett par varv med tejp i med allt ihop i dosan så är det problemet löst. Jag tycker att alla som vill snusa med klass ska köpa den ni kommer inte bli besvikna.

Snusa med klass!

Mackan, 19 november 2019

Stilren snusdosa som man kan ha till mycket annat också bara fantasin sätter gränsen. Om man är rädd för att stålet kan ge några effekter kan man ta en gammal portionsdosa ett par varv med tejp i med allt ihop i dosan så är det problemet löst. Jag tycker att alla som vill snusa med klass ska köpa den ni kommer inte bli besvikna. Tack för smakprovsdosan ni skickade med det var en trevlig överraskning.

Bra dosa men lite dyr

Frimodig snusare, 14 juli 2019

En dosa som räcker en livstid om jag inte tappar bort den. Klarar sig bra som öl-öppnare oxå vilket var ett problem med pappdosorna.

Håller kvalle

snusmumrik, 27 april 2018

håller än

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!