Snusdosa

Snusdosa

En snygg snusdosa i rostfritt stål för portion eller -lössnus.
189 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(5) recensioner
Kundrecensioner för Snusdosa

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Halleluja!

Poeter, 18 januari 2017

Äntligen fick jag tag på en dosa i rostfritt! Dom gamla cromade fick fräthål i botten eller så behövdes en rörtång för att öppna skiten. Har haft denna dosa ett par veckor nu o trivs med den.

Vad har jag i fickan Knut? : STÅL!

Dr minipottan Lind, 7 september 2016

Alltså - denna är för FÖRVARING. Att betraktas som vanebildande eller cancerogen eller något annat som skulle kunna rättfärdiga cencur av recension är löjligt! Finns t.om mer än snus man kan ha den till. Hörlurar t mobilen etc.

f** s******* är i underkant

Dick L-d, 3 maj 2016

ville gett den tio! (köpte genast en till när jag fått den 1.a )

Snusdosa

wilhelm, 28 oktober 2015

ett maste for en gammal snusare, helt v*** varenda krona

stört s***.

tobias, 18 september 2013

den b**** dosan jag någonsin haft... dosan behöver inte ens ligga i kylen för att bli kall.. lägg den i skugga en stund och den kyls ned riktigt fort. Jag lämnade in locket för gravering hos en juvelerare och det blev riktigt snyggt. =) ett litet minus är att det inte finns en spottkopp i locket... men man kan inte få allt man önskar sig. =)