Snusdosa

Snusdosa

En snygg snusdosa i rostfritt stål för portion eller -lössnus.
189,00 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(8) recensioner
Kundrecensioner för Snusdosa

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Hållbar & fin

Hajen, 4 mars 2021

Ypperlig

Snusa med klass!

Mackan, 19 november 2019

Stilren snusdosa som man kan ha till mycket annat också bara fantasin sätter gränsen. Om man är rädd för att stålet kan ge några effekter kan man ta en gammal portionsdosa ett par varv med tejp i med allt ihop i dosan så är det problemet löst. Jag tycker att alla som vill snusa med klass ska köpa den ni kommer inte bli besvikna.

Håller kvalle

snusmumrik, 27 april 2018

håller än

Halleluja!

Poeter, 18 januari 2017

Äntligen fick jag tag på en dosa i rostfritt! Dom gamla cromade fick fräthål i botten eller så behövdes en rörtång för att öppna skiten. Har haft denna dosa ett par veckor nu o trivs med den.

Vad har jag i fickan Knut? : STÅL!

Dr minipottan Lind, 7 september 2016

Alltså - denna är för FÖRVARING. Att betraktas som vanebildande eller cancerogen eller något annat som skulle kunna rättfärdiga cencur av recension är löjligt! Finns t.om mer än snus man kan ha den till. Hörlurar t mobilen etc.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!