Snusarom Gruv Mix

Snusarom Gruv Mix

Gör ditt eget snus och smaksätt det med Gruv Mix. Ger en tydlig och robust smak av tobak.

OBS! När det är kallt ute kan aromen frysa under frakten. Det funkar utmärkt att tina upp flaskan i lite ljummet vatten.

39 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(19) recensioner
Kundrecensioner för Snusarom Gruv Mix

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

b** stark smak!

Andreas, 23 januari 2018

M***** b** kryddning! 2 av dessa i en dunderprillan blir storaP******* snus!

Väldigt g** smak men flyktig

Bengan Grus, 15 oktober 2017

Smaksatte en fjärdedels sats lössnus med halv flaska Gruv Mix. Efter några dagars lagring så smakade snuset väldigt g***. Som grov fast g*****. Sedan när jag frös in resten så tappade det smak väldigt fort. Resultatet var att jag hade ett snus som inte smakade särskilt mycket alls. Det kan hända den fungerar b***** på portionssnus än vad den gör på lössnus. Man kan ju göra mindre mängder som man hinner göra slut på innan smaken försvinner.

Smakrik "Grov"liknande smak

Jonas, 6 februari 2017

Jag föredrar denna b*** av alla varianterna. Där emot har jag aldrig förstått mig på smakdoseringen 1-2 lock då det inte gör ett smack. De spelar ingen roll vilken arom jag köper, hela flaskan åker i blandningen varje gång och då smakar det som b*** också! g****** ni snuset Grov så kommer ni tycka om denna arom. Inte exakt samma i smak men väldigt liknande iaf.

b**

?, 13 september 2016

b**

g***

Snusaren, 30 maj 2016

tycker dock dom borde vara lite större

Visa fler omdömen