Snusarom Citrus

Snusarom Citrus

Gör ditt eget snus och smaksätt det med Citrus för en frisk smak.

OBS! När det är kallt ute kan aromen frysa under frakten. Det funkar utmärkt att tina upp flaskan i lite ljummet vatten.

39,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(6) recensioner
Kundrecensioner för Snusarom Citrus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Karamell

Pettlurken, 20 maj 2018

Snuset smakar som såna där hårda citruskarameller med detta i.

snusarom

inget, 13 mars 2016

bra

Helt okej

Jyrgen, 28 februari 2016

Helt okej den var god!

Barnslig godis-citrus utan inslag av bergamotte. Passar inte till lössnus.

Testare, 14 januari 2015

Har tidigare smaksatt Norrland extra stark med Admiral mix och det har blivit väldigt bra. Har dock känt lite mentol i Admiral mixen vilket jag inte tycker om och tänkte att om jag slipper den om jag köper Citrus istället. Citrus luktar väldigt gott när man blandar i den men smaken passar inte alls till lössnus. Smakar mer surt och tråkigt utan något inslag av bergamotte. Nästa gång blir det Admiral igen. Synd bara att jag köpte fyra flaskor på en gång av Citrus. Man tror ju på folks recensioner men det får jag tydligen sluta med. Besviken.

Citrus

Mattias, 6 april 2014

Har använt denna arom till Prillan White portionerna, och det är de enda jag kan snusa nu för tiden! Bjöd ca 10 av mina vänner på varsin dosa för jag ville ha deras åsikt, och inte en enda av dem tyckte att de smakade illa, utan nu har de nästan blivit en förfrågan efter de ... ifall jag har mer snus och ifall dem får köpa utav mig! Så rekommenderar starkt denna arom till Prillan White med 2 dl vatten till aromen! 2 dl vatten kör jag på nu, och de tycker jag blir perfekt, har prövat 1,8 och 2,2 men de blir lite för torra eller för blöta snus, men de är ju självklart smaksak från person till person!

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!