Ring oss08-588 849 80 Mån-Fre 09-17 Mån-Fre 09.00-17.00/21.00
Snusarom Citrus
Snus X

Snusarom Citrus

Gör ditt eget snus och smaksätt det med Citrus för en frisk smak.

OBS! När det är kallt ute kan aromen frysa under frakten. Det funkar utmärkt att tina upp flaskan i lite ljummet vatten.

35 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(6) recensioner
Kundrecensioner för Snusarom Citrus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Karamell

Pettlurken, 10 augusti 2017

Smakar som hårda apelsinkarameller av snuset. Behövdes visst bara halva mängden mot andra sorter märkte jag . Blanda gärna med bergamott så basen i citrus blir med. O för min del även enbär.

snusarom

inget, 13 mars 2016

b**

h*** O* ej

Jyrgen, 28 februari 2016

h*** O* ej den var g**!

Barnslig godis-citrus utan inslag av bergamotte. Passar inte till lössnus.

Testare, 14 januari 2015

Har tidigare smaksatt Norrland extra stark med Admiral mix och det har blivit väldigt b**. Har dock känt lite mentol i Admiral mixen vilket jag inte t***** o* och tänkte att om jag slipper den om jag köper Citrus istället. Citrus luktar väldigt g*** när man blandar i den men smaken passar inte alls till lössnus. Smakar mer surt och tråkigt utan något inslag av bergamotte. Nästa gång blir det Admiral igen. Synd bara att jag köpte fyra flaskor på en gång av Citrus. Man tror ju på folks recensioner men det får jag tydligen sluta med. Besviken.

Citrus

Mattias, 6 april 2014

Har använt denna arom till Prillan White portionerna, och det är de enda jag kan snusa nu för tiden! Bjöd ca 10 av mina vänner på varsin dosa för jag ville ha deras åsikt, och inte en enda av dem tyckte att de smakade illa, utan nu har de nästan blivit en förfrågan efter de ... ifall jag har mer snus och ifall dem får k*** utav mig! Så r************ starkt denna arom till Prillan White med 2 dl vatten till aromen! 2 dl vatten kör jag på nu, och de tycker jag blir p******, har prövat 1,8 och 2,2 men de blir lite för torra eller för blöta snus, men de är ju självklart smaksak från person till person!

Visa fler omdömen