Nya One Mixpack Portionssnus

Nya One Mixpack Portionssnus

Nya One är här. Mixpacket innehåller alla fem nyheter. 1 dosa One vit, 1 dosa One Blå, 1 dosa One Svart, och 1 dosa vardera av de helt nya smakerna One Grön och Gul.
149,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(4) recensioner
Kundrecensioner för Nya One Mixpack Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Kul med nytt

Jacob, 29 december 2020

Absolut är det roligt att dom kommer ut med lite nytt men för mig kändes det här bara som att dom försökt kopiera Lundgrens men misslyckats totalt. Alldeles för starka smaker, känns nästan som att någon hällt en parfymflaska över dom. Med andra ord, inget för mig men jag rekommenderar er att pröva om ni inte gjort det. Alltid kul med något nytt.

Du lär hitta en favorit

Lingon, 8 december 2020

Vad finns det att säga? Bra chans att testa något nytt! Kan ju vara säker på att man gillar minst en då någon smakar typ som General och någon som Göteborg. Något bäriga smaker men med klassisk tobak som bas. Bra påsar som inte rinner allt för mycket.

riktigt fint '

karl söderberg, 5 juli 2020

gött

Kanon

Jannis , 18 juni 2020

Sjukt bra med ett sånt här paket när man vill testa något nytt. Alla nya One tycker jag smakade riktigt nice men den gula och gröna är lite bättre i min smak.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!