Ring oss08-588 849 80 Mån-Fre 09-17 Mån-Fre 09.00-17.00/21.00
Nick and Johnny Strong White Portionssnus
Nick and Johnny

Nick and Johnny Strong White Portionssnus

Nick and Johnny Strong White Portion är ett starkt whitesnus med inslag av citrus, lakrits och peppar, tillsammans med en kryddig tobakssmak.
  • 1 st 42 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 190 kr
  • 15-pack (38,00 kr/st) 570 kr
190 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Nick and Johnny Strong White Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

b**** snuset

Nathalie Y, 24 april 2017

N&J white original är nog det mest underskattade snuset. Visst det kostar lite extra, men den håller smaken länge. Inga bismaker, en väldigt L*** ton av salmiak men samtidigt en renodlad tobakssmak. Själva tobakssmaken går mot toner som Grovsnus. En f***** tobak med ganska runda toner. När jag snusar N&J räcker min dosa mycket längre än normalt, inte som något billigsnus där man behöver byta snus varje halvtimme för att den är ä***** eller inte smakar.

Premium snus

David , 3 april 2016

Detta och Red Hot är mina f********. Oroligt b** snus av ypperlig k*******. Mångfacetterad smakupplevelse och s**** påsar. Nick & Johnny är b*** enligt mig. Nackdelen är p*****.

b** snus man inte tröttnar på

Sanna, 28 februari 2013

Jag har kört med denna nu ett tag och fortfarande inte tröttnat. Vilket jag brukar göra så småningom. Smaken är riktigt b**, ren och F** utan någon störande bismak.Smakar rätt och sL*** tobak. Rinner heller inte så mycket vilket jag vanligtvisuppskattar. Passar dock f*** med bärs då den frigör en h***** r***** smak som kompletterar ölen riktigt b**. Brukar k*** denna och Nick and Johnnys radikal red och blanda i dosan när man känner för något lite rinnigare med en smula högre nikotinhalt. Båda två r************ varmt!