Nick and Johnny Strong White Portionssnus

Nick and Johnny Strong White Portionssnus

Nick and Johnny Strong White Portion är ett starkt whitesnus med inslag av citrus, lakrits och peppar, tillsammans med en kryddig tobakssmak.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 42,00 kr
  • 5-pack (38,00 kr/st) 190,00 kr
  • 15-pack (38,00 kr/st) 570,00 kr
190,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Nick and Johnny Strong White Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bästa snuset

Nathalie Y, 24 april 2017

N&J white original är nog det mest underskattade snuset. Visst det kostar lite extra, men den håller smaken länge. Inga bismaker, en väldigt lätt ton av salmiak men samtidigt en renodlad tobakssmak. Själva tobakssmaken går mot toner som Grovsnus. En fyllig tobak med ganska runda toner. När jag snusar N&J räcker min dosa mycket längre än normalt, inte som något billigsnus där man behöver byta snus varje halvtimme för att den är äcklig eller inte smakar.

Premium snus

David , 3 april 2016

Detta och Red Hot är mina favoriter. Oroligt bra snus av ypperlig kvalitet. Mångfacetterad smakupplevelse och sköna påsar. Nick & Johnny är bäst enligt mig. Nackdelen är priset.

Bra snus man inte tröttnar på

Sanna, 28 februari 2013

Jag har kört med denna nu ett tag och fortfarande inte tröttnat. Vilket jag brukar göra så småningom. Smaken är riktigt bra, ren och fin utan någon störande bismak.Smakar rätt och slätt tobak. Rinner heller inte så mycket vilket jag vanligtvisuppskattar. Passar dock fint med bärs då den frigör en härlig robust smak som kompletterar ölen riktigt bra. Brukar köpa denna och Nick and Johnnys radikal red och blanda i dosan när man känner för något lite rinnigare med en smula högre nikotinhalt. Båda två rekommenderas varmt!

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!