Lundgrens Slim Mojito Portionssnus

Lundgrens Slim Mojito Portionssnus

Lundgrens Slim Mojito - en nyhet från innovativa Fiedler & Lundgren. Snuset har en påtaglig smak av Mojito, perforerad påse och Flexlock.
  • 1 st 45 kr
  • 5-pack (40,80 kr/st) 204 kr
  • 15-pack (40,80 kr/st) 612 kr
204 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(9) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Slim Mojito Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Smakrik

Jonas, 31 oktober 2016

Den var mycket g**, passade extremt b** till festligheter. Ett par kompisar där ibland tjejer som hatar snus tyckte om den. R************ stark!

nej

Lars Gunnar, 20 oktober 2016

Köpte ett 5-pack för man fick gratis frakt och tänkte det kunde vara k** att testa något nytt. Smaken är inte g** och efter en dosa jag fick en k****** ä***** kvarsittande smak i munnen av snuset så spolade jag ner innehållet i toaletten. 0/10 kommer aldrig k*** igen

Liten utvärdering.

H, 19 september 2016

Ä***** den här. g** smak. P****** storlek och form. Rinner lite för mycket ibland, men sällan. Pluspoäng till flexilocket. P****** att varva med mitt snus jag dagligen snusar för lite ombyte. Snälla sluta aldrig sälja denna.

F******

Trofaste, 12 september 2016

Riktigt g* f******!

Riktigt najs snus

Mattias, 3 september 2016

P****** smak, bara en hint av Mojito. Så j**** smart lock med m*** botten så man får plats med flera använda innan man behöver tömma.

Visa fler omdömen