General One Portionssnus
General One Portionssnus
General One Portionssnus
General One Portionssnus
General One Portionssnus

General One Portionssnus

General One Portion – klassisk generalsmak förpackad I moderna portioner. Ett snus framtaget tillsammans med Alexander Gustafsson.
  • 1 dosa 32,90 kr
  • 10-pack (27,99 kr/st) 279,90 kr
  • 30-pack (27,49 kr/st) 824,70 kr
  • 50-pack (27,49 kr/st) 1.374,50 kr
279,90 kr
Ett 10-pack snus
279,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(24) recensioner
Kundrecensioner för General One Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Vardags snusen.

Timmey, 31 mars 2020

General är bäst, och påminner om när jag börja snusa i högstadiet 8-9an. för det var den man köpte. Denna är billigare men mindre snus , men även starkare då , vilket väger upp lite , men det är skillnad på general one, och orginalet. synd att dom tog bort alexander gustavsson loggan. älskar one serien alla i den kategorin, rekommenderas. Jag snusar denna dagligen och tycker den är perfekt. GENERAL!

Bästa allround snuset

Johan, 17 mars 2020

Jag har alltid föredragit General portion men när Swedish match's nya produkt "General portion One" kom ut var jag helt såld. Prillan är mycket mjukare och ligger skönt under läppen. Smaken är densamma som den traditionella och riktigt goda Generalen. Det bästa är helt klart priset. Både billigare och bättre allround känsla. Det kan inte bli bättre än så här.

Bästa snuset

Johan, 17 mars 2020

Jag har alltid föredragit General portion men när deras nya produkt "General portion One" kom ut var jag helt såld. Prillan är mycket mjukare och ligger skönt under läppen. Smaken är densamma men känns starkare. Det bästa är helt klart priset. I jämförelse med vanliga General portion så är General portion One hos vissa återförsäljare, som exempelvis Snusbolaget.se, upp till 25 kronor billigare.

Ett bra alternativ

Jan, 26 februari 2020

Helt ok, slår dock inte originalet! Rinner kanske mindre. Bra att växla med, beroende på ”humöret” ibland känns det som man vill ha litet starkare prilla ur Generalfamijen. Har båda hemma som ombyte!

Mellanmjölk

Edin, 20 januari 2020

Smakar som vilken ordinarie snus som helst, inte mer inte mindre.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!