General One Portionssnus
General One Portionssnus
General One Portionssnus
General One Portionssnus
General One Portionssnus

General One Portionssnus

General One Portion – klassisk generalsmak förpackad I moderna portioner. Ett snus framtaget tillsammans med Alexander Gustafsson.

OBS! Produceras inte längre av leverantör, bytt namn till ONE Svart.

  • 1 dosa 33,90 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
  • 11-pack (29,09 kr/st) 320,00 kr
  • 20-pack (27,74 kr/st) 554,80 kr
  • 30-pack (28,59 kr/st) 857,70 kr
  • 50-pack (28,49 kr/st) 1.424,50 kr
289,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(26) recensioner
Kundrecensioner för General One Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Lika bra som originalet, men priset är lite missvisande

Gunnar, 8 juni 2020

Jäkligt bra snus, helt enkelt. Men dosan innehåller 30% mindre snus än vanlig General Portion, så priset per gram är nästan exakt detsamma. Antalet prillor är 17% lägre.

Ligger fint utan rinn

Dick Lind, 4 maj 2020

Först gillade jag den inte (dvs en krydda i den) Men så tog den slut här hemma och... jag märkte. JAG MÅSTE BESTÄLLA HEM DEN IGEN! Plötsligt smakade den kanon! Ljuvlig! Som att ta en nypa lös General Xtra Stark! (Ö𝓷𝓼𝓴𝓪𝓻 𝓿𝓲 𝓴𝓾𝓷𝓭𝓮𝓻 𝓯𝓲𝓬𝓴 𝓮𝓰𝓷𝓪 𝓼𝓲𝓭𝓸𝓻 𝓪𝓽𝓽 𝓼𝓴𝓻𝓲𝓿𝓪 & 𝓫𝓮𝓼𝓴𝓻𝓲𝓿𝓪 𝓼𝓷𝓾𝓼 𝓿𝓲 𝓽𝔂𝓬𝓴𝓮𝓻 𝓸𝓶, 𝓶𝓶. 𝓝𝓲 𝓼𝓴𝓾𝓵𝓵𝓮 𝓯å 𝓼å 𝓶å𝓷𝓰 𝓯𝓵𝓮𝓻 𝓼𝓸𝓶 𝓴𝓸𝓶 𝓱𝓲𝓽, 𝓷𝔂𝓪 𝓴𝓾𝓷𝓭𝓮𝓻! 𝓘𝓷𝓽𝓻𝓮𝓼𝓼𝓪𝓷𝓽?)

Vardags snusen.

Timmey, 31 mars 2020

General är bäst, och påminner om när jag börja snusa i högstadiet 8-9an. för det var den man köpte. Denna är b******** men mindre snus , men även starkare då , vilket väger upp lite , men det är skillnad på general one, och orginalet. synd att dom tog bort alexander gustavsson loggan. älskar one serien alla i den kategorin, rekommenderas. Jag snusar denna dagligen och tycker den är perfekt. GENERAL!

Bästa allround snuset

Johan, 17 mars 2020

Jag har alltid föredragit General portion men när Swedish match's nya produkt "General portion One" kom ut var jag helt såld. Prillan är mycket mjukare och ligger skönt under läppen. Smaken är densamma som den traditionella och riktigt goda Generalen. Det bästa är helt klart priset. Både b******** och bättre allround känsla. Det kan inte bli bättre än så här.

Bästa snuset

Johan, 17 mars 2020

Jag har alltid föredragit General portion men när deras nya produkt "General portion One" kom ut var jag helt såld. Prillan är mycket mjukare och ligger skönt under läppen. Smaken är densamma men känns starkare. Det bästa är helt klart priset. I jämförelse med vanliga General portion så är General portion One hos vissa återförsäljare, som exempelvis Snusbolaget.se, upp till 25 kronor b********.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!