Epok Lakrits Vit Tobak Portionssnus
Epok

Epok Lakrits Vit Tobak Portionssnus

Epok Lakrits Portion är ett kritvitt snus som inte färgar dina tänder men ändå bjuder på en kvalitativ smakblandning utav lakrits, anis och tobak.
  • 1 st 39 kr
  • 5-pack (33,00 kr/st) 165 kr
  • 15-pack (33,00 kr/st) 495 kr
165 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(7) recensioner
Kundrecensioner för Epok Lakrits Vit Tobak Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

b**** snuset

Bäst, 15 mars 2016

B****

Mycket besviken och ledsen

epokarN, 4 februari 2016

Som stolt Epoksnusare måste jag tyvärr ändå meddela att denna snus var de värsta jag någonsin testat. Så fort du tar in prillan i munnen kan man inte låta bli att göra grimaser för den äckliga smaken och man plågar sig själv till att trycka in den med tungan underläppen. Väl under läppen fungerar det, känns som en vanlig snus tills den börjar rinna, då är det bara att spotta ut prillan med en gång för fyyfan vad ä******. Det smakar mer som ett tvättmedel som ska ha en lakrits lukt än snus med lakritssmak.

Kemiskt

Benjamin, 8 november 2015

Smakade inte lakrits överhuvudtaget...

b***!!

gumman, 20 oktober 2015

den är det g****** jag smakat, ser framemot varje prilla. Ä***** denna smaken och G***** verkligen att snuset är vitt, ingen missfärgning för tänderna. jag r************ verkligen denna!

b***!

gumman, 20 oktober 2015

jag är helt besatt av denna produkten. ser framemot varenda prilla jag sätter in. Ä***** att det är vit tobak tanke på tänderna. jätte g**!!

Visa fler omdömen