Nytt pris Snusarom Coobra Kanel
Snusarom Coobra Kanel
Snusarom Coobra Kanel
Snusarom Coobra Kanel
Snusarom Coobra Kanel

Snusarom Coobra Kanel

Krydda ditt snus med Snusarom Kanel från Coobra.

OBS! När det är kallt ute kan aromen frysa under frakten. Det funkar utmärkt att tina upp flaskan i lite ljummet vatten.

15,00 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Snusarom Coobra Kanel

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Julsnussmak

M, 13 juni 2017

Snuset smakar som tomtegröt när det är färskt

Julsnussmak

M, 13 juni 2017

Snuset smakar som tomtegröt när det är färskt

Tro inte du får julsmak under läppen.

Håkan, 22 december 2016

Köpte denna produkt x2 med en låda 500 påsar portion, tänkte att jul snusen ska göras. När det kom så gjorde jag som alltid, öppnade upp denna flaska och luktade, ville känna kanel doften. Den var inte där. Tänkte att det kanske visar sig sen, blandade i 2st flaskor i min snus men kanel smak eller doft kom aldrig, inte ens en gnutta. Vet inte riktigt vad som är fel, men jag skyller på aromen som inte var vad den sa att den skulle vara. Köper inte denna Coobra Kanel igen, får se om någon annan gör den.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!