Catch White Pure Mint Portionssnus

Catch White Pure Mint Portionssnus

Catch Pure Mint är en helt ny snus inom Catch-serien. Smaken kommer framförallt från en pepparmynta blandat med undertoner av cederträ.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 42,00 kr
  • 5-pack (35,00 kr/st) 175,00 kr
  • 15-pack (34,60 kr/st) 519,00 kr
175,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(5) recensioner
Kundrecensioner för Catch White Pure Mint Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Nostalgi

Mia, 14 maj 2014

Jag saknar den gamla dosan, om jag nån gång får för mig o köpa denna så brukar jag alltid lägga ner alla prillor i en gammal Pure mint-dosa som jag sparat. Denna var min inkörsport i snusandet i princip, antar att det är taktiskt av SM att göra mintsnusar för att locka kvinnor?? På den tiden gillade jag inte den traditionella snussmaken men numera är det det enda som gäller.

TIPPTOPP

Oskar-Emanuel, 25 oktober 2013

Perfekt snus!! Rinner inte, smakar bra, ger till och med en touch till choklad!! Tråkigt att de ändrade designen på dosan!!

Perfekt i både smak och form!

Matte, 12 oktober 2011

Ett snus som inte bara kyler gott med sin koncentrerade mintsmak, prillans form gör också att den sitter som gjuten under läppen! Perfekt helt enkelt!!!

bra smak

monica, 29 mars 2011

smaken håller länge kvar. det är nog det bästa snus jag har provat på.

Godis?

HW, 21 mars 2011

Vart bjuden på en sån här en gång. Och jag säger då det... Det smakar som att trycka in en sockerbit och ett gäng tuggumin i truten. Möjligtvis bra för tjejerna som vill vara lite \diskreta\" med sitt snusande. Anledning att jag säger tjejer är för att det är tjejsnus och inget annat."

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!