Catch White Licorice Portionssnus

Catch White Licorice Portionssnus

Catch White Licorice är ett snus med en mild tobakskaraktär och en framträdande smak av lakrits.
  • 1 dosa 46 kr
  • 10-pack (39,50 kr/st) 395 kr
  • 30-pack (39,50 kr/st) 1.185 kr
395 kr
Ett 10-pack snus
399 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(14) recensioner
Kundrecensioner för Catch White Licorice Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Riktigt g** smak.

Anton. , 26 januari 2018

Det b**** lakritssnuset jag testat hittills. Riktigt g** smak och b** storlek på prillorna. Prillorna hade dock gärna fått vara mer fyllda, speciellt med tanke på det höga priset.

b*** på dagtid!

PO, 20 juni 2016

Toppenb** och g*** på kontoret!

b** smak

Kent Åberg, 6 mars 2016

Lakrits smaken

\Torr\" k************ för salmiak/saltlakrits-älskare"

Marko, 7 mars 2015

Då jag Ä***** salmiak (saltlakrits) är den här produkten p******. Smakar saltlakrits och smaken håller i mycket länge (till skillnad från andra lakritsproduker) utan att \vattnas ut\" för fort. Samt att salmiaken rundas av b** till \"Catch-smaken\" och prillorna sitter p****** när man vill ha en \"torr\" snus."

Ett riktigt g*** men lite dyrt snus.

Vispen, 11 februari 2015

Lakritssmaken är tydlig och g**. Snuset smakar inte så mycket tobak, men det G***** jag. Portionen ligger p****** under läppen. Vitt snus kan ibland kännas tråkigt och snustorrt (hah, okej, d**** ordlek, förlåt!), men det här känns färskt och g***. Jag kommer nog inte att tröttna på det. Ytterligare ett plus i kanten är att snuset rinner överraskande lite. Nackdelen är att det är ganska dyrt jämfört med andra snussorter jag brukar köpa, men jag tycker att kvaliteten är f**, så det kan vara v*** det. Vad gäller dosan tycker jag att den är sjukt s****. Någon antydde att den är kvinnlig men det tycker jag inte. Och det spelar väl heller ingen roll. Dosan hade gärna fått vara rosa för mig så länge snuset hade smakat lika g***.

Visa fler omdömen