Prillan 500
Prillan

Prillan 500

Gör ditt eget snus med Prillan 500! Det är enkelt, du blandar de färdiga portionerna med vatten och smaksätter det efter tycke och smak med våra snuskryddor. En sats ger 20-25 dosor.
239 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

Prillan Snuskrydda Anis +19 kr
Prillan Snuskrydda Bergamotte +29 kr
Prillan Snuskrydda Enbär +29 kr
Prillan Snuskrydda Eukalyptus +29 kr
Produkt:239 kr
Tillval:
Totalt:
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(171) recensioner
Kundrecensioner för Prillan 500

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

b** snus!

Helena, 17 maj 2017

h*** O* ej. Jag tillsätter 2 dl vatten, 1 msk salt och 1 krm vaniljarom, Funkar f***. P**** är h*** O* ej att använda om man häller vätskan i och klämmer/kramar portionerna och sen försluter med påsförslutare. Funkar hur b** som helst :)

K****!!

Micke, 26 mars 2017

Alla påsar 100% hela och en k******** på alla vis. Köpte till Kungssnus St:Bernards arom och smaken blev k****. tillsatte dock 0,5 dl vatten till annars klarade det inte att fukta alla påsar. Men riktigt b** snus som gillades av många på jobbet. Den smakar som riktig snus ska smaka och inte som godis! Så prillan blir det enbart i fortsättningen.

funkar, men!!

Alex, 19 januari 2017

Till skillnad från Brown gold upplever jag den rökig ? vilket inte framgår att den ska göra. så blandar man den med någon Snuskrydda blir det bara konstigt. F******* Brown gold där känner jag ingen rök, annars är prillan i sig ett O* märke

Påsen

Gunnar Henriksson, 30 december 2016

Snusen är t*****,m** den förbannade påsen är helt v*******

Kanonb** snus

Leffe/ Enköping, 21 december 2016

Var lite skeptiskt i början till att göra eget snus....men ångrar inte det ett dugg. Köpte prillan 500 portion, smaksatte med vatten , salt, bergamotte och mörk rom. Det var k****. Bjöd på några prillor till mina arbetskamrater som snusar , och dom vart väldigt p******* till detta.

Visa fler omdömen