Snusarom Röksmak

Snusarom Röksmak

Gör ditt eget snus och smaksätt det med Rökarom.

OBS! När det är kallt ute kan aromen frysa under frakten. Det funkar utmärkt att tina upp flaskan i lite ljummet vatten.

39,00 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(8) recensioner
Kundrecensioner för Snusarom Röksmak

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

God doft och smak

Snusmumrikern, 5 mars 2017

Väldigt god doft och smak! Dock står det på flaskan "räcker till 250g portionsnus" vilket man inte fick reda på här på hemsidan så gör du lössnus kör cobra istället. En sån flaska är b******** och "räcker till 500g lössnus" lite dålig info av snusbolaget. Obs! kör du prillan 500 räcker det defenitivt med endast 1 flaska av denna!

Smaken är som baken .... delad

Snusmumriken, 15 augusti 2016

Jag vill bara säga att vissa kanske gillar röksmak, men till lössnus var det ingen höjdare. För er som har någon ni kan smaka av, gör det innan. Det är inget man kanske ska chansa på när man är osäker !

Inte nöjd

Martin, 4 maj 2016

Smakade inge vidare snusarna blev väldigt starka utav smaken.

snusarom

ove ohlsson, 13 mars 2016

luktar ren tjära. bara att kasta bort

Bra arom

Lindahl, 15 januari 2016

Jag märker faktiskt ingen skillnad på denna och Coobra rökarom så köp hellre deras variant oavsett lös eller portion, den räcker längre till lägre p***. Tydlig röksmak men fel prissättning.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!