Snusarom Röksmak
Snus X

Snusarom Röksmak

Gör ditt eget snus och smaksätt det med Rökarom.
35 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(7) recensioner
Kundrecensioner för Snusarom Röksmak

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Smaken är som baken .... delad

Snusmumriken, 15 augusti 2016

Jag vill bara säga att vissa kanske G***** röksmak, men till lössnus var det ingen h******. För er som har någon ni kan smaka av, gör det innan. Det är inget man kanske ska chansa på när man är osäker !

Inte n***

Martin, 4 maj 2016

Smakade inge vidare snusarna blev väldigt starka utav smaken.

snusarom

ove ohlsson, 13 mars 2016

luktar ren tjära. bara att kasta bort

b** arom

Lindahl, 15 januari 2016

Jag märker faktiskt ingen skillnad på denna och Coob** rökarom så K** hellre deras variant oavsett lös eller portion, den räcker längre till l**** p*** . Tydlig röksmak men fel prissättning.

Varning - inte för lössnus

Kim, 23 oktober 2014

Tycker det är beklagligt att man inte skriver på sidan att dessa aromer är för snuspåsar. \Räcker till: 240g. protionssnus. så står det på förpackningen. Normalt brukar en vanlig aromflaska räcka, lite d*****, till 2,5 kg snus. Dessa är ju bara en tiondel = 10 ggr så dyra. Så nu har man inte arom så det räcker, tack för det. Kommentar från Administratör: Hej Kim, Kontakta gärna vår kundtjänst så kompenserar vi dig för den bristfälliga informationen från vår sida. Du når oss på info@snusbolaget.se eller 08-588 849 80"

Visa fler omdömen