Odens Lakrits Extreme Portionssnus

Odens Lakrits Extreme Portionssnus

Odens Lakrits Extreme Portion är ett mycket starkt snus med smak av lakrits.
  • 1 dosa 33 kr
  • 10-pack (27,90 kr/st) 279 kr
  • 30-pack (26,30 kr/st) 789 kr
279 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(16) recensioner
Kundrecensioner för Odens Lakrits Extreme Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Friskt och g***!

Snusmumriken, 2 augusti 2017

Slängde in två påsar för tio minuter och jag tycker det är friskt och g*** och man känner att det är lite starkare en standard, inte som Siberia det här är mer en harmonisk styrka. Det är inget som jag skulle vilja snusa en stock i maraton på men så tycker jag om allt smaksatt snus. Men nu har jag 8 nya stockar i kylen med 8 olika smaken/märken. Snus e livet!

b** smak. b** snus för vana snusare.

Peter J, 10 maj 2017

Den har en b** smak. Men den håller inte smaken så länge. Jag har snusat sedan 2004. Därför att jag rökte innan i 34 år. Men kan inte vara utan nikotinet. Så jag söker ett snus som håller smaken längre än 30 min. Det gör inte denna snus. Och dom som säger att dom får ont i magen av den, är inte vana snusare. För jag känner ingenting. Vill därför ha en starkare snus, som håller längre.

Riktigt b**!

Christoffer, 20 januari 2017

Bland den g****** snusen med lakrits smak på marknaden. Smakar verkligen riktig lakrits. b** mängd med nikotin, brukar ta denna snusen efter jag ätit.

B**

MICKE, 6 december 2016

MKT g** MEN KAN MÅ ILLA AV DEN IBLAND

Nikotinstark!

Andreas, 22 mars 2016

Här är verkligen mycket nikotin, garanterat! Smaken är g**, men jag vet av erfarenhet att man tröttnar lätt på lakrits-/aniskryddat snus.

Visa fler omdömen