Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-16.00

Nya Produktlanseringar

Här kan du lära dig mer om våra senaste produktlanseringar! 

Det lanseras ofta nyheter till vårt sortiment och under den här sidan kan du ta del av information om våra senaste produkter, varumärken och smaker. Denna sida uppdateras kontinuerligt med nyheter så kika dig tillbaka till sidan för att lära dig om det senaste i vårt utbud


Nya Produktlanseringar

VID

Det tobaksfria snuset VID finns nu i fyra nya smaker i senaste produktlanseringen. Här har hittar vi smaker som äpple och mint i VID Minty Apple Slim Strong och VID Minty Apple Mini. Vi hittar även en ytterligare mintsmak i VID Menthol Slim Strong och VID Menthol Mini. Produkterna kommer i varierande styrkor och format att välja mellan, förutom VID Sweet Tea mini som endast finns i miniformat och har smak av sött te.


Nya Produktlanseringar

GRITT

Det dansktillverkade vita snuset GRITT finns nu två nya smaker; GRITT Frost Bite Super Slim Strong & GRITT Crisp Ice Super Slim Strong. Båda smaker hör till den kategorin mint och har en stark nikotinhalt.

  1. GRITT Frost Bite Super Slim Strong
  2. GRITT Crisp Ice Super Slim Strong

Nya Produktlanseringar

VONT

VONT är en ny svensk tillverkare av tobaksfritt snus och i vårt sortiment hittar du tre olika smaker i formatet slim, i två olika styrkor. Nikotinhalten varierar dock mellan smaker, som även indikeras med namnet.


Nya Produktlanseringar

LYFT/LAB

LYFT/LAB är ett varumärke som fokuserar på att skapa innovation inom nikotinpåsar. Bland annat fokuserar de på att ta fram nya smaker och förbättrade förpackningar.


Nya Produktlanseringar

Nytt varumärke - Cannadips

Cannadips är ett snus som är helt fritt från både tobak och nikotin. I stället använder varumärket naturliga material, som kokosnötsfiber och hampa till basen, och terpener som smakaromer. Exempelvis används naturliga ämnet Myrcene för sin smak av mango, och limonene för sin smak av citrus. Nedan går vi igenom de nya produkterna och vilken smak de olika terpenerna innebär.


Nya Produktlanseringar

Nytt varumärke - XPCT

XPCT är ett nytt varumärke inom tobaksfritt snus som ägs av tillverkaren LIW Innovation AB. XPCT är annorlunda på det sätt att dosorna är mycket större än vanliga dosor och rymmer 400 portioner. Det motsvarar ca 20 dosor vanligt snus.

XPCT finns i två olika smaker och styrkor att välja mellan; XPCT Berry Mega Dosa har en normal nikotinhalt på 15 mg/g och smak av röda bär. Den andra produkten är XPCT Lakrits Mega Dosa, som har smak av lakrits och en starkare nikotinhalt på 20 mg/g.

  1. XPCT Berry Mega Dosa
  2. XPCT Lakrits Mega Dosa

Nya Produktlanseringar

Enstaka produkter

Aprés
Varumärket Aprés lanserade även en ny smak och detta är Aprés Appletini Extra strong. Produkten har en tydlig smak av frukt, primärt från äpplen, och har en extra stark styrka med en nikotinhalt på 15 mg/g.  

XQS
Den sista smaken att lansera under denna period kommer från tobaksfria varumärket XQS. Den nya produkten XQS Soft Toffee Slim Strong är en stark nikotinportion med smak av karamell som kommer i slimmat format

HELWIT
Varumärket HELWIT släpper ofta nya smaker och denna gång har vi en ny smak i begränsad upplaga. HELWIT Rose Slim Limited Edition är ett normalstarkt vitt snus i slimmat format med smak av rosvatten.