Kapten Original Lössnus
Kapten

Kapten Original Lössnus

Kapten Original Lössnus är ett lössnus med klassisk tobakssmak.
  • 1 st 37 kr
  • 10-pack (32,90 kr/st) 329 kr
  • 30-pack (32,90 kr/st) 987 kr
329 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(8) recensioner
Kundrecensioner för Kapten Original Lössnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Smakar som te

Tomas Albrekt, 8 november 2016

Prillorna höll inte ihop särskilt b** och det smakade som te. Jag ger den 3 s******* för att det finns andra som G***** den. G***** du smaksatt snus kanske du G***** denna. Om du som jag vill att snus ska smaka tobak r************ jag inte att testa denna. Jag kommer inte k*** denna igen men d** d**** om det är kris.

Nja

Jocke, 22 juni 2016

Torrt och tråkigt

Torr teblandning

Ingemar, 19 juli 2015

Köpte en dosa lös bara för att testa men det blir nog den sista. Torr så den är nästan omöjlig att baka, lägger man in den levande så grynar den sönder helt. Smaken känns inte alls som snus utan för tankarna till något örtte. Det p******* är att om man väl får den under läppen så rinner den väldigt lite men smakar ändå.

g** men torr som f**

Mackan, 2 juni 2014

Rubriken säger det mesta. Smaken är inget fel på men den är torr som f**. Går inte att baka ordentligt

b** b********* 24 prillor , påsar har gått sönder

Anonym93, 18 januari 2014

Det här var ett b** snus i mina ögon b***** och b** smaken kan jämnföras med general med lite kronaninslag kanske vet inte men smaken är g** finner denna väldigt b****** så jag tror jag kommer hålla mig till kaptenprodukterna och bara snusar dem i fortsättningen förutom miniportionerna då Att varje dosa innehåller 24 prillor är p******* men visst de är inte så jättevälfyllda kanske men ser så ut att vara det så en kaptendosa räcker nog lika länge som vilket märke som helst Nu till det negativa 4 påsar har gått sönder för mig hitils inte roligt men de lägger jag i min lössnusdosa så jag använder det som lössnus istället Kommentar från Snusbolaget: Kontakta alltid vår kundtjänst om problem som dessa uppstår så reklamerar vi mer än gärna din dosa.

Visa fler omdömen