Kapten Lakrits Lössnus

Kapten Lakrits Lössnus

Kapten Original Lössnus är ett lössnus med klassisk tobakssmak med inslag av lakrits.
  • 1 dosa 37,00 kr
  • 10-pack (32,50 kr/st) 325,00 kr
  • 30-pack (31,63 kr/st) 949,00 kr
325,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(2) recensioner
Kundrecensioner för Kapten Lakrits Lössnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Mer dåligt än bra.

Daniel, 27 juni 2014

Bra: Trevlig arom av Lakrits. Kommer i dosa i helplast. Dåligt: Allt annat. Smaken representeras dåligt av doften. Svårbakat, och prillan faller sönder i munnen.

Väldigt bra lakritssnus billig dock liten dosa, nikotin?

Pontus, 14 december 2013

Detta snus har en väldigt god lakritssmak mer salt än söt bättre än offroad lakrits lös som var slut i butiken jag köpte så blev det denna. blev först alldeles förskräckt när jag öppnade dosan och allt tillsynes låg torrt i en klump men tog mig en bit gick ej att krama smaken var riktigt god efter andra prillan kollade under på dosan stod 37 g okej sen läste jag på om nikotinhalten är det 8 eller 10 mg är inte så säker men är det 10 så får jag ju 20% mer nikotin för pengarna och då är denna väldigt prisvärd men skitsamma snuset är gott och det enda snus som erbjuder lakritssmak i lössform förutom offroad och oden så denna rankar jag högt om jag ska ha lössnus med god smak när lakritssmaken lagt sig kommer originalsmak fram lite vilket jag gillar kan inte ge detta snus annat än högsta betyg

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!