Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17.00
Adventskalender 2022 - Snusbolaget
Adventskalender 2022 - Snusbolaget
Adventskalender 2022 - Snusbolaget
Adventskalender 2022 - Snusbolaget
Adventskalender 2022 - Snusbolaget
Adventskalender 2022 - Snusbolaget
Adventskalender 2022 - Snusbolaget
Adventskalender 2022
Adventskalender 2022

Adventskalender 2022

Årets julkalender sålde slut på endast 8 dagar och producerades i begränsad upplaga.

Årets adventskalender var juligt dekorerad i vår fina Snusbolaget-blå med 24 överraskningar inuti. Där finns dosor med nikotinpåsar från olika varumärken såsom VELO, LYFT, LOOP, XQS, VID och många fler i massor av olika smaker.

Luckorna tas smidigt ut och sätts tillbaka - på så sätt kan julkalendern återanvändas år efter år för att fylla med överraskningar av eget tycke.

599,00 kr

Snabb leverans Fria fraktalternativ från 199 kr Färska produkter

productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
(6) recensioner
Kundrecensioner för Adventskalender 2022

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Mer en upplevelse

Malin, 27 mars 2023

Förutom att det var typ 4-5 dosor med smak av mint så var den ändå godkänd. Kändes ibland som att vissa dosor va inkastade i kalendern för att dom inte säljer bra och vill bli av med dom. Men tyckte om den ändå då det blev en kul och ny upplevelse.

Ok

Pezi, 26 januari 2023

Majoriteten av majoriteten gavs bort till min kille som fick arbeta som papperskorg för snusen jag inte tyckte om. Men hittade 4 dosor som jag absolut älskar som jag inte hade testat innan. Med tanke på priset och hur många som faktiskt är dåliga (inte min smak) kanske man kan göra mindre dosor och göra kalendern b********. För den var endå ganska dyr med tanke på att jag fick typ 4 dosor snus som jag faktiskt ville stoppa i k*ften. Men det var kul att testa iallafall en gång. Testa o köp denna iallafall en gång tycker jag. Gör som jag gjorde, en liten snuskalender där man skriver om dagens snus fram till jul, på nått medium.

Jul

Snusmumriken, 13 januari 2023

Kul att testa olika

Bästa kalendern.

Eva , 22 december 2022

Så bra, glad jag han köpa en. Roligt med olika märken och smaker. Kommer köpa den nästa år oxå. En uppskattad julkalender av sonen. Nu två luckor kvar. Lite sorgligt, man borde ha en sån varje månad 😉

Värdelöst

., 8 december 2022

Värdelöst innehåll, häften gick inte att snusa överhuvudtaget. Rolig ide men till nästa år - Ta hellre 200kr extra betalt men fyll den med bra snus.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!