Göteborgs Rapé Hjortron White Portionssnus

Göteborgs Rapé Hjortron White Portionssnus

Göteborgs Rapé Hjortron White Portion är en av de nyare smakerna i Rapés snusportfölj. Smaken liknar originalet fast med tydliga inslag av frukt.
  • 1 st 42 kr
  • 10-pack (38,90 kr/st) 389 kr
  • 30-pack (38,73 kr/st) 1.162 kr
389 kr
Ett 10-pack snus
389 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(18) recensioner
Kundrecensioner för Göteborgs Rapé Hjortron White Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

H******!

Firrre, 20 juni 2017

Luktar g*** o smakar k*******

f*****!

Ludde , 29 mars 2017

Riktigt f***** snus! Köpte tidigare Göteborgs Rapé Lingon, men efter att dosan tog slut så köpte jag denna. Den är aningen surare än GR Lingon, dock tycker jag att denna är g**! Smakar lite som Lime grönté. R************! Dock är Göteborgs Rapé Lingon min absoluta f**********!

Funkar alltid

Hammar, 20 december 2016

Faller alltid tillbaka till rapé ingon eller hjortron, provar ofta andra portionssnus, vissa b** andra sämre men köper tillslut rapén igen trotts att prislappen är något hög.

Som standard Rapé med en otydlig söt bismak

Michael, 21 oktober 2016

Dosan innehöll 24 portionspåsar. Första intryck är att det doftar Rapé med sötare toner som påminner om Jenka-tuggummi. Snyggt förpackade prillor i spiral. Smaken har en L*** antydan av tallbarr och den söta smaken är betydligt mer a****** i munnen än via luktsinnet. Däremot tycker jag inte att det är hjortron detta snus smakar. Det smakar g***, men snusets sälta balanserar bort eventuell bärsmak. Nikotinhalten är som informationen anger, normal. Påsarna har g** komfort och är l**** stora, i mitt tycke, trots att de är av storlek large. Däremot rinner snuset L*** redan efter ett par minuter, vilket jag anser vara oväntat i och med att det är vit portion.

Kan vara det b**** jag smakat

Anton, 20 oktober 2016

Är inget större f** av smaksatta snus alls, men detta kan mycket väl vara mitt f**********. Hjortron smaken i kombination med GBGs ursprungssmak är en kombo som h**** d*** . 10/10.

Visa fler omdömen