General Smooth Portionssnus

General Smooth Portionssnus

General Smooth Portion har en fyllig och mjuk smak med inslag av traditionell bergamotte. Produkten har utgått och kommer inte mer att produceras.

OBS!: Denna produkt har utgått ur vårt sortiment.

  • 1 dosa 39,00 kr
  • 5-pack (35,40 kr/st) 177,00 kr
39,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(10) recensioner
Kundrecensioner för General Smooth Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bondgårds snus

Linnea, 13 januari 2021

Mycket dålig smak, smakade mest hö och den var torr, det ändå som var bra var att dosan var snygg

usel

Jonte, 2 februari 2012

Det ända bra med General Smooth Portion är att det är en kul dosa. Antar att det skulle föreställa något sorts mellanting mellan white och vanlig men tyckte att det bara var som en torr white.

Bra alternativ

Dennis, 25 november 2011

jag är då nöjd med denna, den är mitt i mellan mini portion och vanlig passar väldigt fint under läppen och rinner inte för fort och den har en Frisk smak av general, Skulle säga att det är ett bra alternativ för dom som inte har snusat så länge och vill ha ett snus som har lite rök aromer.

äntligen

Carina, 3 november 2011

jag är jätte nöjd med detta snus då mini blir för liten och vanligt portion blir för stor. inte nått fel på smak det enda är väl dosan men so what äntligen ett snus som passar mig.

Dåligt!

Jonas, 24 augusti 2011

Detta var nog det sämsta snuset jag provat det kallas för medium white men det är precis som ett white snus med dålig smak måste bli mer fukt i det. dosan kan jag inte kalla för bra heller glappar i locket sen får du betala alt för mycket då det bara är 13 gram i dosan.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!