General Minisnus
General Minisnus
General Minisnus
General Minisnus
General Minisnus
General Minisnus
General Minisnus

General Minisnus

General Mini Portion är ett minisnus med en kryddig och klassisk tobakssmak. Smaken är densamma som i General Portion, men i miniportioner.

Under en övergångsperiod kommer produktinnehållet vara 9 eller 10 gram, detta beror på nytt uppdaterad innehållsvikt till 10 gram.

  • 1 dosa 42,90 kr
  • 10-pack (36,99 kr/st) 369,90 kr
  • 30-pack (36,43 kr/st) 1.092,90 kr
369,90 kr
Ett 10-pack snus
369,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för General Minisnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Smakar inte, dyrt och torr som fan

Mathias T, 22 maj 2018

Fick slut på min Jakobssons Mini och provade den här eftersom General är en av dem vanligaste i bruk. Men NEJ tack det var inget för mig. Smakade enbart i början, sedan som en torr trasa under läppen. Ingen höjdare och inte billigt hellre. Besviken !!

Bästa portionssnuset

Snusmumriken, 28 april 2016

Absolut bäst i test.

säkert bra ,men hur kan det vara så dyrt, när det är 9 gram i dosan, från Swedish Match

Robert, 25 februari 2016

lite väl dyrt för 9 gram, går det att få ner priset, blir det säkert en lagom förbättring verkar som dom tar i lite väl hårt, med priset på denna, tex hos Swedish Match finns väl personer som köper Ettan, General och dylikt, nu tex i lössnus och använder sig av en halv dosa, för att det passar deras användning av tobak, och dom här priserna rent generallt är lite väl mycket vad, en snusare kan betala, om man kör en större mängd snus per dag eller månad General, men priset borde nog vara något lägre, så folk i allmänhet kan använda det, av alla sorterna

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!