General Xrange Salmiak Portionssnus

General Xrange Salmiak Portionssnus

General Xrange Salmiak Original är ett klassiskt portionssnus som har uppdaterats med smak av salmiak som ger en förnimmelse av saltlakrits. De optimerade portionspåsarna ger dig en längre och nättare upplevelse.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 
  • 1 dosa 32,90 kr
  • 10-pack (28,59 kr/st) 285,90 kr
  • 30-pack (28,16 kr/st) 844,90 kr
285,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(12) recensioner
Kundrecensioner för General Xrange Salmiak Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Godaste samiak smaken

Onsala snusaren, 8 mars 2017

smaken varar läng, men varför sltas den tillverkas ?

Generals bästa snus!

Micke, 9 februari 2017

Detta är det i särklass bästa snus jag snusat, och tro mig, jag har verkligen provat runt. Om det är som ryktet säger att ni skall sluta med denna produkt så är ni utan sans... Gick in här för att bunkra upp med några stockar men så är det slut i lager... JAG VILL HA MER!

Yummi!!

BikerGirl, 21 november 2016

Jag tycker den var kanon. Hjälpt mig att sluta att röka. Är enormt trött på all snus med tobakssmak. Nu pendlar jag mellan denna och mint.

Tråkig snus med svag smak

Anton, 1 september 2016

Jag klev imorse in på den lokala ICA-butiken och kände mig lite halv-vild. Jag bestämde mig kort och gott för att prova på en Salmiak-snus som jag aldrig provat förut. Jag har goda erfarenheter av tidigare Salmiak-snus så jag tänkte att det borde vara ett säkert kort. Till min stora besvikelse så var denna snus inget att hänga i granen, snarare tvärtom, jag blev sugen på att hänga mig själv i granen. Jag blev väldigt besviken på den icke-befintliga salmiak smaken och en smaklösa snusen överlag. Tyvärr blir jag tvungen att ge denna snus ett lågt betyg då den överlag inte smakade bra. Jag kommer inte att köpa denna snus i framtiden. Jag hoppas innerligt att General tar tag i denna snus och gör den mer smakfull och allra helst i vit format. Denna snus har god potential och det borde General ta vara på.

Mycket bra

Sossesnusaren, 10 augusti 2016

Rekomenderas för alla som gillar lakrits/viol och snus. 10/10

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!