Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00

Snusbolaget Rabattkod 

ZYN Slim Spearmint Strong ZYN Slim Spearmint Strong ZYN (45) Läs mer (29,99 kr/st) 299,90 kr Köp
ZYN Mini Espressino ZYN Mini Espressino ZYN (99) Läs mer (29,99 kr/st) 299,90 kr Köp
ZYN Violet Licorice Slim ZYN Violet Licorice Slim ZYN (41) Läs mer (29,99 kr/st) 299,90 kr Köp
VELO Royal Purple Mini VELO Royal Purple Mini VELO (3) Läs mer (37,99 kr/st) 379,90 kr Köp
Se alla våra erbjudanden här

 

Hur du använder Snusbolagets rabattkoder

Om du fått en rabattkod från Snusbolaget under 2023, antingen genom kundservice eller på något annat sätt, använder du den såhär:

  1. Kopiera eller memorera din rabattkod och lägg dina varor i kassan.
  2. Gå till kassan och klicka på texten ”Har du en rabattkod? Klicka här!” bredvid totalsumman på din order. När du klickar på texten får du upp ett fält där du kan klistra in eller skriva in din kod. Se till att koden inte innehåller några mellanslag i början eller slutet och att den enbart innehåller stora bokstäver.
  3. När du skrivit in koden klickar du på använd kupongkod bredvid textfältet.
  4. Om allt gick rätt till kommer du då se en grön ruta med texten ”Varukorg uppdaterad med värdebeviset”. Dubbelkolla då att rabattkoden dragit av rätt summa vid texten ”Total rabatt” och slutför sedan din order som vanligt.
  5. Om något gick snett kommer du se en röd ruta med texten ”Den kod du matat in är tyvärr inte giltig”. Dubbelkolla då att du skrivit in koden på rätt sätt. Ett vanligt fel är att ett mellanslag har smugit sig in före koden. Om allt verkar stämma men koden fortfarande inte fungerar kan du höra av dig till oss på info@snusbolaget.se eller 020-0753464.

De här fem stegen ser likadana ut både på dator och mobil, på Windows och OSX och alla olika smartphones.

Hur ser rabattkoderna ut?

Koderna innehåller aldrig specialtecken, aldrig små bokstäver, aldrig mellanslag och aldrig mindre än två siffror/bokstäver. Se till att de här punkterna stämmer innan du hör av dig till kundservice och berättar att din rabattkod inte fungerar.

Kombinera rabattkoder

På Snusbolaget går det aldrig att kombinera två olika rabattkoder. Då får du antingen göra två olika köp och använda koderna var för sig eller ge bort den ena till en kompis. Om du lagt en produkt med texten ”Nytt pris” i kassan går det fortfarande att skriva in din rabattkod. Det räknas inte som kombinerande.

Rabattkoder funkar inte på alla produkter

Rabattkoderna fungerar inte på prenumerationer, så i prenumerationskassan finns inte ens fältet där koderna vanligtvis skrivs in.

Nya priser, nyheter och exklusiva varor

Om du vill se vilka snussorter vi precis ändrat priserna på kan du klicka dig vidare till www.snusbolaget.se/erbjudanden/.

Om du vill veta vilka nyheter vi precis fått in på lagret kan du gå in på www.snusbolaget.se/nyheter/. Där hittar du både klassiskt snus, göra-eget-snus, nikotinfritt snus och sluta-röka-produkter som vi börjat sälja nyligen.

Rabattkoder från andra källor

Om du inte fått rabattkoden från oss är det antagligen något som inte stämmer. Det finns många hemsidor som skrapar nätet efter koder och publicerar dem på sina egna webbplatser, men de koderna är oftast ogiltiga eller utgångna.

Andra problem

Om något strular, om du glömt bort koden eller råkat slänga mailet koden finns i är det bara att höra av dig till kundservice. Om din rabattkod fortfarande är giltig och om de ser att du inte redan använt den kan de hjälpa dig att få en ny. Du når kundservice enklast på info@snusbolaget.se eller 020-0753464.

 

ZYN Slim Spearmint Strong ZYN Slim Spearmint Strong ZYN (45) Läs mer (29,99 kr/st) 299,90 kr Köp
ZYN Mini Espressino ZYN Mini Espressino ZYN (99) Läs mer (29,99 kr/st) 299,90 kr Köp
ZYN Violet Licorice Slim ZYN Violet Licorice Slim ZYN (41) Läs mer (29,99 kr/st) 299,90 kr Köp
ZYN Cool Mint Mini 3 mg ZYN Cool Mint Mini 3 mg ZYN (38) Läs mer (29,99 kr/st) 299,90 kr Köp
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!