Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17:00
Velo ersätter Lyft

Lyft byter namn till VELO 2022

Framgångssagan nikotinportionen fortsätter. Som ett bevis på detta kommer BAT, British American Tobacco, att konsolidera sina produkter under namnet Velo


Vi på Snusjournalen är övertygade om att nikotinpåsen kommer att fortsätta och ta nya kliv under kommande år. Ett tecken på den utvecklingen är att tillverkaren BAT nu alltså meddelar att man kommer att konsolidera sina populära produkter under det nya namnet Velo. Under 2022 kommer Lyft byta namn till Velo. Velo kommer att ha samma smaker som Lyft.

– Konsumenterna vill ha märken som de känner igen och kan köpa var de än är i världen, säger Kingsley Wheaton, Chief Marketing Officer på BAT i ett pressmeddelande. På det här sättet kan vi enklare förmedla vårt budskap om de alternativ vi erbjuder till cigaretter.         

BAT är tillverkare av internationellt populära varumärken som Lyft och Epok som blivit etablerat i Norge. Lyft säljs bland annat i Sverige, Tyskland och Storbritannien där smaker som Lyft Mint och Ice Cool har blivit väldigt populära hos konsumenterna. Lyft är marknadsledande i Sverige.

Här hittar du VELO


De kommentarer som görs i Snusjournalens kommentarsfält förhandsgranskas och godkänns av Snusbolaget innan publicering.