Snussats Prillan Original 1KG
Prillan

Snussats Prillan Original 1KG

Gör ditt eget snus med Prillan Snussats Original 1 kg. Smaksätt det precis som du önskar med våra snuskryddor eller snusa det med originalsmak! Ger cirka 60 dosor lössnus. 
OBS! Innehåller inga tillsatser/tillbehör.
245 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(91) recensioner
Kundrecensioner för Snussats Prillan Original 1KG

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Första gången

Munken, 18 juni 2017

Första gången jag gjorde eget snus och de blev riktigt b**!k*********** blev p****** och jag hade bara i dom grundläggande ingredienserna Kommer garanterat k*** fler gånger

Smaksatt med Turkisk Peppar

Dopefiend, 8 februari 2017

Första gången jag provar på att baka eget snus och måste säga att jag blev mäkta imponerad. Smaksatte med två småflaskor Turkisk Peppar-essens som jag köpte på ICA. Jag tycker att andra snussorter med lakrits har varit alldeles för snåla på lakritssmak. Nu har jag dock mitt f********** med påtaglig och F******** g** lakritston! S********!

snus som snus ska vara

Freddan, 24 november 2016

k** i helvete vad b** den va

Utan det här så slutar jag snusa😢

Hagalundarn, 20 september 2016

Funkar h*** O* , vill inte ha köpesnus mera (Göteborgs rape) synd att man inte kan k*** hela paket längre men det ärO* .

Första försöket

Bosse, 19 september 2016

Fullträff i debuten. Riskokarmetoden vid ca 80 grader i fyra dagar

Visa fler omdömen