Ring oss020-0753464 Idag: 09.00-17:00
LEWA Äpple & Granbarr Nikontinfri Portion
LEWA Äpple & Granbarr Nikontinfri Portion
LEWA Äpple & Granbarr Nikontinfri Portion
LEWA Äpple & Granbarr Nikontinfri Portion
LEWA Äpple & Granbarr Nikontinfri Portion

LEWA Äpple & Granbarr Nikontinfri Portion

LEWA Äpple & Granbarr, spännande mix från fält och skog med ett syrligt och friskt resultat. Nu med helvita, mjukare & fuktigare portioner för en ännu bättre release!
Helt fria från nikotin, tobak och socker. LEWA Äpple & Granbarr Nikontinfri Portion har nikotin- och tobaksfria portioner som efterliknar All White Portion.

38,99 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
  • 1 dosa 38,99 kr
38,99 kr

Snabb leverans Fria fraktalternativ från 199 kr Färska produkter

(6) recensioner
Kundrecensioner för LEWA Äpple & Granbarr Nikontinfri Portion

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

superbra

vick, 3 november 2022

ger en liten b****känsla av att ha något under läppen. perfekt i smak, mild lagom, ev lite mycke smak ändå för min del. och framförallt inget socker så man slipper otäck beläggning över tänderna. lagom stora också och lätta trycka ihop så det inte syns att man har snus i. ser att några skriver fläckar men jag har i konstant hela dagarna och inte fått någon fläck under senaste året. så det är nog olika. nöjd!

Goda med ger permanenta fläckar

Viklund, 14 januari 2022

De levde över alla förväntningar gällande smak, supergoda! Däremot har de gett mig permanenta fläckar på tänderna. Har "lagning" på framtänderna och de gröna har liksom lagt sig i skårorna och går inte bort med tandborstning eller nånting. Tandköttet blir också jättegrönt, så ta dessa om du är hemma typ ba.

Fantastiska

Simon, 10 december 2020

Helt fantastisk produkt. Jag som är godisråtta och ickesnusare över huvudtaget blev bjuden på denna av en kollega. Den stillar mitt sötsug nått enormt och håller mig mer fokuserad. Testat några stycken nu i 2 dagar. Väldigt trevlig smak. Vore trevligt med ännu mer äpple.

Grön i munnen

Jojo, 19 november 2020

Smakade inte mycket äpple utan mest skog och dessutom blev man helt grön i munnen av prillan så dessa åker i papperskorgen

Förvånansvärt fin prilla

Andreas, 2 november 2020

Smaken är bra, när den väl kommer igång, vilket tar lite tid. Men det är en snus man kan ha inne länge, ger en liten kick i början och sedan bra lång smak.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!