Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
Fumi Slim Mixpack

Fumi Slim Mixpack

Nytt Mixpack från Fumi med alla salta smaker, plus en kryddstarka cola - allt i ett mixpack. Portionerna är i formatet Slim och styrkan varierar mellan 5-8 mg nikotin per gram.
179,90 kr

Snabb leverans Fria fraktalternativ från 199 kr Färska produkter

productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
(5) recensioner
Kundrecensioner för Fumi Slim Mixpack

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget kontrollerar inte att produkten är köpt eller använd av den som ger ett omdöme, och Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna.

Goda men svaga

Peter A, 12 december 2022

Dessa är verkligen uppskattade av en som snabbt blir trött på sötsliskig låtsassnus. De brukade ha fler smaker. Jag skulle vilja ha dessa i högre styrka!

Bästa All White

Jenny, 26 januari 2022

Jag tröttnade på Allwhite under en period.Men dessa salta godbitar är mer än värt att köpa om och om igen.De är Mycket smakrika utan att vara för söta.Dessa passar mig bra som annars snusar Odens saltlakrits

Bästa All White

Jenny, 26 januari 2022

Jag tröttnade på Allwhite under en period.Men dessa salta godbitar är mer än värt att köpa om och om igen.Dessa passar mig bra som annars snusar Odens lakrits och Offroad lakrits

Fantastiskt

PT, 3 december 2021

Har provat många sorter allt från 20 mg till 10 mg, men dessa slår allt. Helt fantastiskt smak och styrkan bara 4 mg men känns som minst 15 mg och smaken håller längre än de flesta andra sorter. Tycker att alla var lika goda.

Förvånadsvärt goa

Viklund, 22 augusti 2021

Hade inte superhöga förväntningar, men wow säger jag bara. Trodde alla skulle ha en hint av lakrits när de stod salt, men så va inte fallet. Viol smakar exakt som viol godisarna som finns i små askar. Cola smakar typ calippo. Nya favoriter helt klart. Priset är också fantastiskt. LYFT är inte alls goda i jämförelse med Fumi.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!