Ring oss020-0753464 Idag: 09:00-17.00
ZONE X

ZONE X

Här du hittar du ZONE X snus utan tobak i olika smaker och styrkor. Köp ZONE X med snabb leverans!

Läs mer om ZONE X
Nytt pris
ZONE X Cosmic Blast Slim Extra Strong
ZONE X Cosmic Blast Slim Extra Strong ZONE X (31) Läs mer ZONE X Cosmic Blast har en smak av röda bär i kombination med en hint av vanilj. Portionerna är slimmade och har en extra Stark nikotinstyrka. (19,90 kr/st) 199,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong
ZONE X Cold Blast Slim Extra Strong ZONE X (27) Läs mer Denna smak förenar smakerna av pepparmynta och mentol tillsammans med ett svalt och långvarigt sting. En ännu starkare variant av Cold Blast Strong. (19,90 kr/st) 199,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Summer Dive Slim Extra Strong
ZONE X Summer Dive Slim Extra Strong ZONE X (9) Läs mer (19,90 kr/st) 199,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Southern Breeze Slim
ZONE X Southern Breeze Slim ZONE X (10) Läs mer (19,90 kr/st) 199,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Mint Breeze Slim
ZONE X Mint Breeze Slim ZONE X (12) Läs mer (19,90 kr/st) 199,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Berry Fresh Slim Extra Strong
ZONE X Berry Fresh Slim Extra Strong ZONE X (18) Läs mer (19,90 kr/st) 199,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Dark Flow Slim
ZONE X Dark Flow Slim ZONE X (9) Läs mer (19,90 kr/st) 199,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Berry Fresh Slim
ZONE X Berry Fresh Slim ZONE X (11) Läs mer (19,90 kr/st) 199,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Hot Beat Slim Extra Strong
ZONE X Hot Beat Slim Extra Strong ZONE X (14) Läs mer (19,90 kr/st) 199,00 kr Köp
Nytt pris
ZONE X Southern Storm Slim Extra Strong
ZONE X Southern Storm Slim Extra Strong ZONE X (4) Läs mer (19,90 kr/st) 199,00 kr Köp
Just nu visas 13 av 13 produkter

Utforska Zone X snus: Tobaksfria nikotinpåsar

Zone X är ett tobaksfritt snusmärke med ett sortiment av nikotinpåsar i en rad olika smaker och styrkor. Med alternativ som inkluderar frukt, bär, citrus, och mint, erbjuder varumärket ett varierat utbud för olika preferenser. Produkterna finns i styrkor från normal till extra starka, vilket ger en anpassad upplevelse för användare. Zone X kombinerar snustraditionena med moderna preferenser, vilket resulterar i en produktkategori som är både mångsidig och anpassningsbar.

Vad är ZONE X snus?

ZONE X är ett helt nytt varumärke inom All White-segmentet och kännetecknas av sina väldesignade portionspåsar. Dessa påsar är vita, mjuka, välfyllda och rika på smak, och de är utformade för att bibehålla smak och form under en längre period.

ZONE X kommer i flera olika smaker och har olika nikotinstyrkor, från normalstarka på 8 mg nikotin per gram till Extra starka på 16 mg nikotin per gram.

Skaparna bakom ZONE X är välkända Skruf Snus, som bland annat tillverkar Skruf Superwhite.

ZONE X nikotinpåsar är tobaksfritt All White snus som kommer i olika smaker och styrkor. Deras prillor är tillverkade för att passa bra under läppen samt att hålla både smak och form under längre tid. ZONE X kommer i följande smaker:


Finns ZONE X smaker i olika styrkor?

Alla ZONE X smaker kommer i tre olika styrkor. Du kan enkelt se ZONE X styrkor genom att kolla på dosans ovansida. Deras normalstarka snus har 7 mg/g nikotin per påse medan deras starka snus har 11-14 mg/g nikotin per påse. ZONE X har även snus som är extra starka och innehåller 15-16 mg/g nikotin per påse.

Nedan listar samtliga styrkor och vilken nikotinhalt som gäller:

  • Normal med 2 pluppar - 7 mg/g nikotinhalt

  • Strong med 3 pluppar - 13 mg/g nikotinhalt

  • Extra strong med 4 pluppar - 15 mg/g

Köp Zone X snus online

Köp Zone X snus online hos oss och välj mellan ett brett utbud av produkter. Oavsett om du söker efter en specifik smak eller styrka, finns ett varierat utbud som passar flera preferenser för köp online. Från Zone X kan du även handla olika packstorlekar, från en dosa, till 5-pack, 10-pack och 30-pack. Oavsett vilken smak du föredrar, går samtliga att köpa i alla olika packstorlekar. Handlar du en större förpackning av dosa ingår ofta fri frakt.

Vad innehåller ZONE X?

ZONE X tobaksfria snus innehåller bland annat bambufiber, vatten, nikotin och olika smaksättningar. Påsarna är gjorda för att vara släta, mjuka och bekväma under din läpp samt ge en tillfredsställande nikotinutsöndring.


Var kan jag hitta ZONE X nikotinpåsar?

I vårt utbud hittar du ZONE X All White snus i tre olika smaker och styrkor. Hos oss kan du enkelt beställa den smak du föredrar på nätet och få dina produkter hemskickade. Leveransen tar vanligtvis 1-3 dagar och du kan dessutom välja om du vill ha hemleverans eller leverans till ett ombud.


Historien bakom Zone X snus

Zone X är resultatet av forskning och utveckling av Skruf Snus, ett företag igenkänt för sin innovation inom snusindustrin. Genom att kombinera högkvalitativa ingredienser med avancerade tillverkningsprocesser, har en produkt skapats som är distinkt i både smak och konsistens, och erbjuder en upplevelse utan tobak.

köp zone x snus

Vanliga frågor om Zone X snus

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!