Skruf Nyans Norrsken

Skruf Nyans Norrsken

Nyhet från Skruf Nyans! Skruf Nyans Norrsken har en smak av traditionell tobak med inslag av viol och lakrits. Nyans Norrsken har normalstora white-portioner.

Produkten har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 34,99 kr
  • 10-pack (28,99 kr/st) 289,90 kr
  • 30-pack (28,49 kr/st) 854,70 kr
289,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(48) recensioner
Kundrecensioner för Skruf Nyans Norrsken

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

perfekt

Natalie , 12 december 2021

Jag tyckte denna var perfekt att snusa! Det var en god smak o den luktar te vilket jag gillar. Den rinner inte som jag upplever att vissa andra gör!

Toppensnus med god smak av Viol

Pontus, 19 oktober 2021

Gott snus med välbalanserad smak av Viol.

Underbart!

A, 7 oktober 2021

Fantastiskt gott snus. Tobakssmaken och violen gifter sig perfekt. Alla jag har bjudit på snuset har sen köpt sig en egen dosa.

En chansning som resulterade i kärlek

Snus-Albin, 30 juni 2021

Var nere och skulle handla snus och såg att Skruf hade släppt sina nya nyanser, Norrsken och Månstoft. Köpte en av varje, alltid kul att testa något nytt och få lite nyans i livet. Det bästa med nyanserna är att de är precis som namnet antyder, de är en snus med nyans av smak, precis sådär perfekt. Man vill känna tobakssmaken så att man känner att man lever, men det skadar ju verkligen inte med en liten smak av mörk viol som smyger på en. Namnet är fantastiskt, likaså dosans grafiska profil. Mitt nya standardsnus då jag saknade norrskenet i mitt liv direkt efter dosan var slut. Första märket jag snusade var Skruf och nu är Jag hemma igen. Det känns bra. Tack Skruf.

Trevlig smak

Pepito, 17 juni 2021

Testa denna som omväxling, trevlig smak, får se om man tröttnar på den

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!