Skruf Nyans Jordskott
Skruf Nyans Jordskott
Skruf Nyans Jordskott
Skruf Nyans Jordskott
Skruf Nyans Jordskott
Skruf Nyans Jordskott
Skruf Nyans Jordskott

Skruf Nyans Jordskott

 Skruf Nyans Jordskott är en av de tre tillskotten i Nyansfamiljen från Skruf. Denna prrodukt har inslag av jordiga bär och kommer i vit portion.
  • 1 dosa 30 kr
  • 10-pack (25,90 kr/st) 259 kr
  • 30-pack (25,30 kr/st) 759 kr
259 kr
Ett 10-pack snus
259 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(5) recensioner
Kundrecensioner för Skruf Nyans Jordskott

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skrufs nya succé

LasseB, 24 maj 2019

Aldrig riktigt varit fascinerad av skrufs snus men denna är självfallet ett undantag. Bra smak, lagom dripp, sitter skönt och fungerar självklart som dagligt snus. Av de 3 nya smakerna från skruf är denna den godaste och den som faktiskt luktade/smakade bäst.

Okej

Emoll , 17 maj 2019

Av samtliga 3 nya skruffdoser får denna högst betyg. Den var helt okej faktiskt och hade smak till skillnad från de andra. Känner nyansen aromen av bär.

Nyans jordskott

AddeGävle, 16 maj 2019

Denna snus smakade väldigt bra och doften är ljuvlig. Kommer helt klart köpa igen.

Väldigt god

Thony, 12 maj 2019

Den är väldigt god. Doftar underbart av. Tycker den påminner av Yoggi skogsbär:) Riktigt bra som sagt. Portionerna är precis som Knox White.

Bra torrhalt, bra smak

Gustav R, 10 maj 2019

Gillar inte snus som rinner för mycket eller blir slemmigt blöta fort, detta snus håller sig rätt länge och hade en angenäm smak, lite likt lundgrens men nådde inte riktigt hela vägen dit.