Epok Strong Ice Cool Mint Portionssnus
Epok

Epok Strong Ice Cool Mint Portionssnus Portionssnus

Epok Ice Cool Mint Strong Portion är ett slimsnus med en ny, mild och fyllig mintsmak med avrundade toner av smörkola. Levereras i helt kritvita portioner som inte färgar tänderna.
  • 1 st 40 kr
  • 5-pack (34,80 kr/st) 174 kr
  • 15-pack (34,80 kr/st) 522 kr
174 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(5) recensioner
Kundrecensioner för Epok Strong Ice Cool Mint Portionssnus Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Absolut p******

Mina, 12 februari 2017

b**** ever. Fått mig att sluta röka efter 20 år inget annat har fungerat. Så j**** b** snus.. Ä***** det.

jävligt s*** snus

Axel, 26 januari 2017

Det smakar tandkräm, inte alls b** kick, jag tycker att de borde sluta sälja varan, håll er till offroad eller odens eller thunder X det är bettär kick smakar original mint min åsikt är att epO* kan dra åt helvete

b**** som hänt mig, efter mitt barn.

:), 5 oktober 2016

p******

Helt åt helvete.

Thomas, 15 september 2016

Den var både b** & dålig. Den smakade mint som den skulle, men här kommer det dåliga. Jag stoppade in den i truten, sedan känner jag en starkt svidande känsla i läppen, men så skare va. Går ut o plockar varor på jobbet, och efter 30 till 60 minuter har jag vart pigg sedan går allt downhill. Jag börjar känna att rustet är för starkt och jag blir yr som f**, samt att jag börjar må illa. Jag var tvungen att spotta ut den i dosan o sitta ner.. Hade så j**** ont överallt. Det hela slutade med att jag var tvungen att gå hem.. Den smakade mint, men den hade inga b** effekter. K** förfan inte om du är ny snusare som jag.... Håll dig till granit vit.

h*** O*

Anton, 2 september 2016

Jävligt stark, litar inte på 14mg/g som står i beskrivningen. Ger s*** kick, dock luktar den mer tandkräm än vanligt mintsnus.