Snussats Coobra Grön  - Original 1KG
Coobra

Snussats Coobra Grön - Original 1KG

Snussats Coobra Grön har en aromatiserad tobakssmak och passar utmärkt att smaksätta. Ger cirka 60 dosor lössnus á 42 g.
OBS! Innehåller inga tillsatser/tillbehör.
189 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(16) recensioner
Kundrecensioner för Snussats Coobra Grön - Original 1KG

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

INTE b**

PETER, 23 september 2016

spår av sand ,knastrar i tänderna

B****

Snusmajoren, 26 maj 2016

absolutb*** !

k**** g***

LJUNGBY.MANNEN, 20 maj 2016

b**. tog lite mindre vatten än vad som stod i receptet.

Mycket g*** snus

Mats, 12 maj 2016

Har köpt denna i några år nu och är mycket n***. A******* enbart 5dl första vändan med salt Andra vändan 4dl,då blir fuktigheten b** men inte blöt som snusbolaget´s recept föreslår. Använder 2 flaskor bergamott och två citrus,ger en f***** och b** smak av generalsnus karaktär. Använder enbart 2/3edelar av bikarbonatet,blir frätande och för starkt för min smak annars.

The B***

The Ron, 8 maj 2016

Detta är det b**** snus jag smakat!! Jag har snusat i 25 år och testat alla sorter som finns på marknaden, och har till största del snusat Ettan lös, men också Knox lös på senare tid. Fick för mig att prova på göra eget snus av ekonomiska skäl. Köpte denna egentligen bara för namnet...Cobra.. tyckte det va coolt. Och det blev F*** p*** direkt. Alla som smakat på det håller med mig. Och man behöver inte ens tillsätta smaker (som t.ex Prillan som smakar blöt bark utan smak tillsatser). Det här är det b**** snuset som finns, enligt mig.

Visa fler omdömen