LEWA Cola & Lime Nikotinfri Portion
LEWA Cola & Lime Nikotinfri Portion
LEWA Cola & Lime Nikotinfri Portion
LEWA Cola & Lime Nikotinfri Portion
LEWA Cola & Lime Nikotinfri Portion

LEWA Cola & Lime Nikotinfri Portion

LEWA Cola & Lime har en frisk och söt smakkombination av cola och lime som håller under en lång tid. Nu med helvita, mjukare & fuktigare portioner för en ännu bättre release! Helt fria från nikotin, tobak och socker. Ett nikotin- och tobaksfritt alternativ till All White Portion.

38,99 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.

Snabb leverans Fria fraktalternativ från 199 kr Färska produkter

(4) recensioner
Kundrecensioner för LEWA Cola & Lime Nikotinfri Portion

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Väldigt konstig smak

Smulan67 , 9 september 2022

Smaka beskt efter ett tag. Inget jag rekommenderar. Blev besviken.

Spännande

Ole, 15 februari 2022

Uppfriskande och god smakkombination

Väldigt sköna portioner men saknar salt

Jag vill Lewa , 15 november 2021

Mjuka portioner, men smaken är god till en början men efter ett tag börjar den smaka beskt. Dessutom tycker jag att den är för söt i smaken och saknar saltet.

Mycket fin

Edvin V, 11 november 2021

Slutade snusa helt o hållet för ca ett år sen. Som de flesta här förstår så försvinner aldrig suget helt. Testade dessa i samband med att jag började gymma och är mycket nöjd. Smakar gott och levererar lite nyttiga mineraler och vitaminer samt koffein så inte mycket att klaga på. De har lätt för att torka ut så det gäller o vara snabb med att stänga påsen men det är inget jag skulle ge en stjärna mindre för. Jag är glad att sånt här snus görs och uppmuntrar Er som försöker komma bort från tobak och sockersnus att ge det ett försök.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!