Offroad Silver Lössnus

Offroad Silver Lössnus

Offroad Silver Lös är ett lössnus med klassisk tobakssmak. Obs! Produkten hette tidigare Megapole. Nytt namn och ny design - men samma snus!

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 36,00 kr
  • 10-pack (24,90 kr/st) 249,00 kr
  • 30-pack (24,90 kr/st) 747,00 kr
249,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(13) recensioner
Kundrecensioner för Offroad Silver Lössnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Helt OK vanligt snu

Mackans, 6 januari 2013

Varken bu eller bä, väldigt p*******, smakar snus kort och gott. Har dock svårt att släppa att snuset kostade 8,90/dosan när jag började och jag är inte ens 35.

Ett bra budgetsnus

Rigge, 13 juni 2012

Ett helt klart godkänt och välsmakande budgetsnus. Samma konsistens som phantom men utan stallarom. Bra prislapp, som var bättre innan den omotiverade höjningen.

väldigt gott snus!!!

Levi, 1 juni 2012

Jag tycker att det är en av de godaste snusen som finns, ligger stadigt under läppen och smakar underbart!!

Helt OK

Stefan, 8 maj 2012

Snusat snart en stock och den funkar bra. Prövat några olika efter Odens försvann, och inte för att den slår Odens orginal men ändå ett fullgott alternativ. Använder prismaster och det funkar bra, lägger sig bra utan att falla sönder, rinner inte nämnvärt, diskret lukt och trevlig smak. Håller ihop fint under läppen utan att bli en \slem-klump\" med tiden. Gav mig dock lite hallsbränna i början. Rekomenderas."

gillar de

mikael, 25 april 2012

Snusat en stock nu. Måste säga att det var helt okej, Mild smak varade länge underläppen. rann lagom mycket :) För vara b****** är det väl godkänt. Men som sagt inget slår general :)

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!