Offroad Gold White Dry Portionssnus
Offroad Gold White Dry Portionssnus
Offroad Gold White Dry Portionssnus
Offroad Gold White Dry Portionssnus
Offroad Gold White Dry Portionssnus

Offroad Gold White Dry Portionssnus

Offroad Gold White Dry är ett portionssnus i vita portioner som rinner väldigt lite men ändå bjuder på en klassisk, aromatisk upplevelse till ett pris som skiljer sig.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 20,90 kr
  • 10-pack (17,59 kr/st) 175,90 kr
  • 30-pack (17,33 kr/st) 519,90 kr
175,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(5) recensioner
Kundrecensioner för Offroad Gold White Dry Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Luktar konstigt

Kenny, 25 september 2016

Jag gillar torrt snus men denna produkt luktar konstigt, smakar inget och det var bara 15 prillor i dosan jag öppnade. Nej detta var inget bra. Jag kommer inte att köpa detta snus igen.

Hemskt

Bengan, 22 maj 2016

Torrt som tusan. Sandpappersvarning. Var inte alls god smak, knappt någon smak alls. Håll dig borta om du inte är ivrig förespråkare av torr snus och ogillar någon som helst smak på din snus.

1 av 5 *

Blommanqt, 17 januari 2016

Luktar illa, och är torr som saharaöknen. Fungerar som reservsnus

vad är detta?

snusents härskare, 4 november 2015

frågan ja ställer mig är om detta ens är snus. tror offroad skapat detta snus genom att samla ihop de allra torraste gam o grus o lagt de i en vanlig porttionspåse. detta är ej klassat som snus enligt mig, borde inte få säljas. fy!

Snus?

Pontiak Kuluwita, 20 oktober 2015

Under den senaste tiden har Offroad, på något märkligt sätt, verkligen tågat in i svenskarnas hem. Utbudet av smaker är något udda då en av de populäraste (White Portion) närmast kan liknas vid gödsel. Gällande denna recenserade produkt vid namn "Gold" (som de själva kallar deras premiumsnus) har de hittat ytterligare en udda smak att komplettera sortimentet med, nämligen målarfärg. Stark varning utfärdas.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!