Offroad Lakrits Portionssnus
Offroad Lakrits Portionssnus
Offroad Lakrits Portionssnus
Offroad Lakrits Portionssnus
Offroad Lakrits Portionssnus

Offroad Lakrits Portionssnus

Offroad Lakrits Portion har en tydlig smak av lakrits i kombination med en klassisk tobakssmak. Ett portionssnus med en varaktig karaktär. Rikt smaksatt med anisfrön.

Ny text på dosan: Offroad Liq+
  • 1 dosa 23 kr
  • 10-pack (17,90 kr/st) 179 kr
  • 30-pack (16,63 kr/st) 499 kr
  • 50-pack (16,58 kr/st) 829 kr
179 kr
Ett 10-pack snus
199 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(35) recensioner
Kundrecensioner för Offroad Lakrits Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

P******* snus!

Selias72, 26 september 2018

h*** O* snus för sitt pris. Men lite för söt för min smak, tycker att den söta lakritssmaken tar över för mycket. Föredrar saltlakris smak. Påsarna är omjämna, fastnar under läppen. Eftersom mini catch dry som är min f****** har blivit för dyr, har jag gått över nu till billigare alternativ. G***** Kapten Lakrits b***** än detta.

h*** O* ej.

Anton. , 26 januari 2018

h*** O* ej smak. b** storlek på prillorna och mjuka prillor som ligger b********. Doftar en del mörk choklad enligt mig, något som jag inte har något emot.

P******

Anki, 24 januari 2018

Mitt nya f**********. Tycker den är jätte g**.

Ojämnt fyllda prillor

Ebba Larsson, 3 mars 2017

Smaken är g** men kan nog hålla med om att den lätt kan ta överhanden,denna lakritssmak. Vad som gör mig besviken och inte till någon vidare konsument av denna är de ojämnt fyllda påsarna. Dessutom föredrar jag slim men ville ändå testa denna då lakrits/salmiak är något som jag bara ä*****! Har snart testa det mesta gällande just lakritssmaksatt snus!

Offroad Lakrits

Östen Johansson, 1 augusti 2016

Helt p******

Visa fler omdömen