Phantom Brown Lössnus

Phantom Brown Lössnus

Phantom Classic Brown lös är ett snus med en robust och klassisk tobakssmak. Smaken är något rökig och avrundad.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 37,00 kr
  • 10-pack (27,90 kr/st) 279,00 kr
  • 30-pack (27,63 kr/st) 829,00 kr
279,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(20) recensioner
Kundrecensioner för Phantom Brown Lössnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Jäkla gnäll om lukt

Dennis, 22 juli 2014

Jag har snusat i drygt 41 år nu och körde mest med general förr och den luktade stallgödsel och jag tycker att många gnäller för mycket om lukten det är väl för tusan smaken som är viktigast!!! Min erfarenhet av snus är att luktar det stall/gödsel/ammoniak så brukar det vara BRA snus med bra tobaksmak och kräm i under läppen och detta gäller även Phantom Brown som jag tycker är en blandning av General/Grov men med lite mera tobakssmak!! Sluta o gnäll om lukten på snus det ska ju för tusan lukta starkt men det är väl smaken som är viktigast!! Det är lite som med fin gammal ost ju starkare doft desto godare smak!!

Den mest Vidriga snus jag någonsin smakat!

Joakim, 3 maj 2014

Jag har snusat i över 15år , Testade detta då jag läst att många gillar den... Det doftar gödsel! Svårbakad på tok för \blöt\" (Rinner något infernaliskt) Kan ej beskriva på ett rumsrent sätt hur illa denna \"snus\" smakar. Skulle ta en p*** och upptäcker att locket lossat i min Femtusenkronors MC-jacka dvs snus i hela fickan, Betyg=vidrig! "

helt okej

Pontus, 14 december 2013

Priset är bra smaken är okej snuset är rätt klumpigt förpackat men visst det här snuset är helt okej utan att vara nåt extraordinärt

Inget bra snus...

Seabass, 22 november 2012

Lukt: För tankarna till hö som någon hällt parfym på. Konsistens: Alldeles för \vattnig\" Smak: Kemisk smak som tar över tobakssmaken helt. Blir lätt illamående av smaken. Det enda detta snusmärke kan konkurrera med är priset, men tyvärr är det inte värt det. "

Bästa budgetsnuset hittills

pok, 5 oktober 2012

Phantom Brown är ett rejält och robust snus, ren tobak - som det ska va enligt många. Känns som ett mildare alternativ till Grovsnus på många sätt. Dock inte doften, se nedan. Konsistensen är fin, det är lättbakat och håller sig färskt länge i dosan - bra! Lite kluven är jag dock - vissa stockar jag fått har haft ganska hårt snus i sig, lättbakat och bra smak dock. Andra stockar har varit betydligt mjukare och mer lätthanterligt. Kanske lite ojämn produktionskvalitet? Hur som helst, ett mycket gott snus, och jag har avverkat 10 stockar hittills. Den här kommer nog att stanna. :) Det enda som gör att jag inte ger den 5 är lukten. Det luktar bedrövligt illa, tyvärr.. Men smaken är topp, så det är en smäll man får ta tydligen! Lite synd när man är van den ljuvliga doften av Grov. :)

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!