Phantom Blue White Portionssnus

Phantom Blue White Portionssnus

Phantom Blue White Portion är ett white-snus med en klassisk tobakssmak och med påtagliga inslag av örter och enbär.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 23,00 kr
  • 10-pack (17,90 kr/st) 179,00 kr
  • 30-pack (17,63 kr/st) 529,00 kr
179,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(13) recensioner
Kundrecensioner för Phantom Blue White Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Till alla Gbg Rapé snusare som vill halvera årskostnaden för sin tobak

Andreas, 18 april 2013

Som Rapé-portion snusare sedan 20 år (varav sista 3 åren lingon) och där min första dosa kostade 6,50:- ett sommarlov 1993, fann jag Phantom Blue som ett synnerligen bra alternativ när tankarna kring att faktiskt sluta p.g.a. priset (15 330:-/år) nu helomvänts. För betydligt mer resonliga 7008:-/år anser jag Phantom Blue som det bästa alternativet på marknaden. Jag beställer idag ännu en kvartalsförbrukning om 9 stockar, och får inte som \reklam-kocken\" i TV betalt för att skriva det här. Jag kan inte ge 5 stjärnor, då Rapé-originalet för alltid kommer att vara just 5 stjärnor, men en mycket stark 4 är denna produkt värd, och jag hoppas fler låter utvärdera den. Tack för ordet."

Nej!

Smeus, 7 april 2013

Smak och hållbarhet va bra. En genomsnittlig trea om inte mer. Det som va oerhört irriterande va att påsarna innehöll ca 45-60% snus. Hade man inte snålat utan legat på ca 80-100% snus i påsarna som vanliga dosor hos Swedish Match så hade jag nog fan börjat med Phantom pga det låga priset. Något ni bör tänka på ni som vill känna att ni har en vanlig portionsprilla under läppen och inte en miniportion. Meddelande från administratör: Snusdosor vägs alltid innan de förpackas i stock och distribueras vidare. Den rätta mängden tobak ingår alltid i dosan, men utfyllnaden kan variera per påse portionssnus. Det låter spontant som att du upplever ett fel med produkten. Kontakta alltid vår kundtjänst vid liknande problem.

Hållbarhet nolla

Patrik, 27 mars 2013

Inget fel på smaken, om än väldigt svag. Men det stora minuset hamnar hos hållbarheten.

Helt OK

Joel, 11 juli 2011

Helt Okej snus, Inte det bästa men fungerar bra att trycka upp 2-3 samtidigt. Det enda negativa är att förslutningen på påsarna inte är det bästa, börjar läcka efter någon timme, vilket är surt. Men helt OK som sagt.

Helt okej jämfört med dyrare märken

Joakim, 1 april 2011

Har alltid kört Rapé portion, men från ca 13 kr/dosa när jag börja till över 40kr/dosa så har man ju funderat på att sluta många gånger. Sedan hittade jag den här sorten och är mycket nöjd. Dock kan det ibland skilja lite på mängden i påsarna och ibland är de inte helt tillslutna vilket gör att det blir lite snus löst i dosan som kan störa det estetiska intrycket. Rättså torrt vilket gör att det inte börjar rinna så fort. Tummen upp!

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!