Offroad Mint White Minisnus
Offroad Mint White Minisnus
Offroad Mint White Minisnus
Offroad Mint White Minisnus
Offroad Mint White Minisnus

Offroad Mint White Minisnus

Offroad Mint White Mini är ett snus med en lättare smak av tobak och mint. Obs: Produkten hette tidigare Fellinni Mint Mini.

Ny text på dosan: Offroad Smooth M White
  • 1 dosa 22 kr
  • 10-pack (16,90 kr/st) 169 kr
  • 30-pack (15,63 kr/st) 469 kr
  • 50-pack (15,50 kr/st) 775 kr
169 kr
Ett 10-pack snus
179 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(7) recensioner
Kundrecensioner för Offroad Mint White Minisnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

varning...

j:son, 8 augusti 2016

fräter sönder läppen å magen rasar.. satsa en högre penning å köp b***** k*******,,, typ: mocca lakrits...

Stark

Anna, 15 februari 2013

Provade både mint och eukalyptus men den senare var klart överlägset g*****. Mint tyckte jag var för stark och lite frätande.

ny f******

MK, 13 maj 2012

måste erkänna att jag Ä***** detta snus, vanligtvis är jag känslig mot mint, men detta snuset var helt p******, friskt, uppiggande och riktigt g***, b** \tantasnus\" helt enkelt en ny f******:) och ett STORT plus jag tål detta snuset:)"

b** för nybörjare!

Melissa, 31 augusti 2011

Liten dosa med lite snus i men dock väldigt g*** och l**** mycket nikotin i. Bränner inte så väldans under läppen trots att jag aldrig snusat och smakar g** mint. Man känner knapps snus smaken och det var den upplevelsen jag ville ha.

stark upplevelse

helena, 2 januari 2011

OOHHH! MYCKET HÄRLIGARE ÄN ALLT ANNAT SNUS JAG PROVAT. Nu kan jag inte snusa annat snus längre. Det känns som om det inget händer då. Jag vill att det ska kittla ordentligt under läppen och då ska det vara fellinni mint. Ska idag beställa eukalyptus och se om det är lika häftigt.

Visa fler omdömen