Offroad Julesnus Portionssnus

Offroad Julesnus Portionssnus

Offroad Julesnus Portion sätter den rätta julstämningen med en distinkt smak av kardemumma, kanel och glögg.Obs! Produkten går ut 18/7 2015.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 20,00 kr
  • 10-pack (22,90 kr/st) 229,00 kr
20,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(14) recensioner
Kundrecensioner för Offroad Julesnus Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Inte roligt

Dame 63, 25 april 2015

Tyvärr, varken glögg, pepparkaka eller kanel. Tur kanske för nu är den slutsåld och sommaren kommer. Bjudsnus kanske? Dosan är jättesöt.

Helt okej

Tjommen, 19 december 2014

Beställde en stock av offroad julesnuset och hade inte direkt skyhöga förväntningar pga av tidigare kommentarer men man ville ju testa snuset. Första intrycket är att de är en väldigt fin och julig dosa så det är ett litet plus i kanten. När jag öppnade dosan så fick jag bara en stark syrlig doft i näsan, som att du hade en glögg flaska under näsan men att det inte luktar glögg bara nån syrlig doft och som dom tidigare sagt en hint av enbär. Jag har testat sämre snus och den här är inte längst ner på listan, lite besviken blir man eftersom man trodde på mer julsmaker men helt okej snus. Portionerna är lite i de torraste lagret men det gör inte mig något, dom håller sig bara längre när man väl stoppat in en under läppen.

Inte spec bra snus för obefintlig glöggsmak inte som förr

Pontus Svensson, 13 december 2014

Beställde nyligen en stock offroad julesnus för att jula till det lite har tidigare smakat nordströmmen vilken smakade bra men nu verkar v 2 ändrat receptet till det sämre tyvärr Stoppade in en prilla efter jag luktat visst luktar det glögg men när jag stoppar in en prilla så känner jag en smak som liknar offroad original i munnen dvs ingen glöggsmak alls några minuter senare känner jag en lätt om jag anstränger mig men då har jag lagt in en till prilla för detta dessutom är snusen väldigt torra Är rätt besviken hade ju kunnat spara in dom slantarna och lika gärna köpt offroad original för en b******** peng men 1 stjärna för juldosan och 2 för smaken Får väl tillsätta några droppar glögg själv i varje dosa nästa år får det bli gotlands eller om en ny uppstickare dyker upp

Helt ok för pengarna

Tobias, 2 december 2013

Fick precis min, öppnade en dosa, lukten var ju inte speciellt god, luktar starkt av ä****** glögg. Stark smak av enbär av någon underlig anledning, vilket jag inte gillar. Smakar ej heller mycket glögg. Men en helt okej snus, 3.5.

Jäst och disktrasa till jul

Viktor, 2 april 2012

Sitter här och drömmer mig tillbaka till julen 2010 då jag satt på camp victoria i kosovo och avnjöt julsnus och lyssnade till eldstrider. Vilka tider det var.. Tänkte nu återuppleva den historien genom att köpa en stock julesnus igen. Dock var gotlandssnus julesnus slut i lager så det fick bli detta. Hur stor skillnad kan det vara?! Som Kosovo och Sverige kan vi börja med. Gotlandssnuset luktade glögg och pepparkakor och känslan när lukten blev till smak och smaklökarna skrek \mera\" var underbart! Öppnade precis nordströmmendosan och slås i ansiktet av en jästdoft. luktar precis som att stoppa ner näsan i jästförpackningen eller en riktigt sur disktrasa. Smaken ska vara av kanel, kardemumma och glögg men har ersatts av just vattnet som droppar ur en disktrasa. Smaken efter ett tag nu smakar exakt som enbär. Ska inte bli varken för långrandig eller bitter då det kan vara ett dåligt exemplar men nej fy fan, ALDRIG mer nordströmmen. Tyvärr. 2 stjärnor pga julig dosa. Punkt "

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!