Offroad Gold White Mini Portion
Offroad Gold White Mini Portion
Offroad Gold White Mini Portion
Offroad Gold White Mini Portion
Offroad Gold White Mini Portion
Offroad

Offroad Gold White Mini Portion

Offroad Gold White Mini Portion är ett komplett snus med en traditionell kryddig tobakskaraktär med antydan av citrus.
  • 1 st 20 kr
  • 10-pack (15,90 kr/st) 159 kr
  • 30-pack (15,90 kr/st) 477 kr
159 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(8) recensioner
Kundrecensioner för Offroad Gold White Mini Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Vid rig

MrSnuus, 8 januari 2017

Luktar illa, smakar ännu värre. Detta är inte ett värdigt snus på något sätt.. jag hade min första och sista offroadsnus inne i ca 25 sek sedan åkte både den och dosan i sopen!

Inte g** alls

E, 10 augusti 2016

Inte alls g**

G***

Prillan, 12 juli 2016

Ett g*** snus som passar mig b**. Har tidigare snusat Offroad mini mint men har gått över till denna. Ett b** och b****** snus!

inte b** snus!

helena, 25 juni 2016

snusen är torr och har en väldigt k****** smak av något som påminner om idominsalva. jag snusar general white mini i vanliga fall eller kronan vit och ville hitta något b******** som liknade någon av dessa, så till er som snusar samma och har samma agenda: K** inte denna produkt det är slöseri med pengar.

Budget.

Rolex., 13 april 2016

Torrt som fnöske, kändes somb*** föredatumet var passerat för två år sedan, Ä***** smak (enl. mig). Ett "nödfallssnus" på sin höjd. Man kan väl inte förvänta sig allt till den prisbilden, men det finns b***** i samma prisklass. Men kanske hade jag otur och fick en stock som varit felförvarad eller fått felmärkt datum. Disappointed.

Visa fler omdömen