Offroad Frosted Lössnus

Offroad Frosted Lössnus

Offroad Frosted Lös är ett snus med smak av mint. Snuset känns och har en lång och varaktig mintsmak.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 35,00 kr
  • 10-pack (27,90 kr/st) 279,00 kr
  • 30-pack (27,63 kr/st) 829,00 kr
279,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(8) recensioner
Kundrecensioner för Offroad Frosted Lössnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Ändå rätt okej

Tomas Gustavsson, 22 mars 2013

Efter att ha snusat upp hela dosan måste jag ändå höja betyget till 3,5 stjärnor =) Man måste vänja sig med det dock. Men när man gjort det fungerar den. Rätt god till kaffet måste jag medge.

Smakar som tandkräm!

Tomas Gustavsson, 14 mars 2013

Jag kan inte bestämma mig om snuset smakar som Pepsodent eller Colgate men det smakar inte mint i alla fall. Svider väldigt mycket under läppen. Enda pluset är att det är lättbakat därför ger jag den två stjärnor istället för en. Tur att jag bara köpte en dosa för det kommer bli jobbigt att ta sig igenom den. Rapé varför svek jag dig :-(

Tandkräm?

Alexander, 9 februari 2013

Smakar och luktar som någon fick iden att blanda lite tandkräm med snus, svider när man snusar och varken luktar eller smakar gott. Efter några prillor vänjer man sig men ändå inte gott.

Inte för mig!

Torsken, 14 april 2012

Den va inte alls bra enligt mig, på tok för \stark\" att ha under läppen. Klarade inte ens av att snusa upp en hel dosa utan att variera med vanlig snus...tur att ja köpte 10 av den här."

Inte riktigt vad jag väntat mig

Peter, 27 oktober 2011

Inte riktigt vad jag förväntade mig. Då det både doftar och smakar mint så mycket som det gör så kan jag nog nästan på stå att detta är mycket godare än en halstablett plus att man får en något fräschare andedräkt av detta snus

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!