Snusarom Wintergreen
Snus X

Snusarom Wintergreen

Gör ditt eget snus och smaksätt det med Wintergreen (Vintergröna) som har en djup mintsmak.
35 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(6) recensioner
Kundrecensioner för Snusarom Wintergreen

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

T****** smak

Andreas, 7 oktober 2015

Doserades först 1ml/hg snusmassa, då varar smaken runt 2,5h i Prillan grov. Jag la i en ml extra nu. Behöver minst 5 dagar för att sprida sig ordentligt.

Kanonval

Rockard, 19 december 2014

En smak man inte tröttnat på tv*** å nätt när man snusar, köpt ett antal flaskor och givetvis kör jag ju Inte bara denna goding, blanda kryddor är detb*** a.

Va ett tag sen man hade kört med jenka

Eric, 25 januari 2014

Wintergreen smakar och luktar liknande tuggummit Jenka. Smaken kan bli lite tjatig i längden men annars helt g******.

U***********

Rickard, 30 november 2013

Wintergreen smakar och luktar liknande tuggummit Jenka eller Listerine Wintergreen munskölj. En u*********** och helt O* smak men lite tjatig i längden. Tjejen klagade dock när jag gjorde snussatsen att det luktade hästliniment i hela lägenheten, men det var det v***. Använde 4ml till en halv sats prillan portion white.

Klassisk smaksättning

Bubba, 26 augusti 2013

Smaksatte en sats Coob** Extra Stark Rökig lössnus med en flaska Wintergreen. Tänkte höja smaken litegrann med en halv flaska Bergamotte, bara för att få lite General-känsla, men Bergamotten kom helt i bakgrunden. Wintergreen dominerar, dock utan att vara påträngande, och gav en s******, svalkande och F**** smak. Rekommenderas för alla nostalgiker, som kommer ihåg det där lilla blåa tuggummit i klar cellofan som man tuggade som liten, på 70-80 -talet... Vintergröna... Ahhh... /Bubba

Visa fler omdömen