AMP koffeinsnus

AMP är ett nytt varumärke som tillhandahåller nikotinfria koffeinpåsar. De helvita portionerna finns i olika smaker, så som mint och frukt.

Koffeinsnuset från AMP är alltså helt fritt från både tobak och nikotin. Istället innehåller de endast fyllnadsmaterial och smaksättning.
AMP Mango & Passionfruit 60mg Koffein påsar AMP Mango & Passionfruit 60mg Koffein påsar AMP (1) Läs mer

AMP Mango & Passionfruit 60mg Koffein påsar är en produkt från varumärket AMP med smaker av mango och passionsfrukt. Produkten kommer i slim format och har 10 portioner per förpackning. Produkten kommer i en återförslutningsbar påse och är koffeinberikad. Mer information gällande nikotinfria produkter kan hittas via denna länk.

(19,99 kr/st) 199,90 kr Köp
AMP Honey & Eucalyptus 100mg Koffein påsar AMP Honey & Eucalyptus 100mg Koffein påsar AMP (2) Läs mer

Honey & Eucalyptus 100mg koffein påsar kommer i slimformat. Dom innefattar smaker av honung och eukalyptus och är definierad som nikotinfri. Varje förpackning innehåller 10 portioner och är kategoriserad som en nikotinfri produkt. Påsen är återförslutningsbar, vilket gör att du kan behålla produkten fräsch och redo att användas igen.

(19,99 kr/st) 199,90 kr Köp
AMP Peppermint 100mg Koffein påsar AMP Peppermint 100mg Koffein påsar AMP Läs mer (19,99 kr/st) 199,90 kr Köp
AMP Spearmint 40mg Koffein påsar AMP Spearmint 40mg Koffein påsar AMP Läs mer (19,99 kr/st) 199,90 kr Köp
Just nu visas 4 av 4 produkter

AMP koffeinsnus egenskaper

  • Helvit portion
  • Innehåller koffein
  • Prillorna består av växtfiber
  • Tobaksfritt snus
  • Torra påsar med lägre rinnighet

AMP koffeinpåsar i olika smaker

Vi säljer nikotinfria koffeinpåsar från AMP i flera olika smaker. De smaker som finns i vårt sortiment är Spearmint, Mango & Passionfruit, Peppermint, Honey & Eucalyptus. Smakerna i koffeinpåsarna kommer från aromämnen och är tillsatta i fyllningen.


AMP koffeinpåsar

Alla portioner från varumärket AMP är nikotinfria koffeinportioner och innehåller varken nikotin eller tobak. Precis som andra tobaksfria produkter har de en torr utsida och ett fuktigt innehåll som ger en låg rinnighet.


Mer om AMP

Varumärket AMP tillverkas av BAT, Brittish American Tobacco. Produkterna innehåller koffein och består av växtfiber och cellulosafyllning, samt av vatten och smaksättning. De finns i olika smaker, de flesta med fokus på olika typer av mint.