Zeroberg Lakrits Nikotinfritt snus
Zeroberg

Zeroberg Lakrits Nikotinfritt snus

Zeroberg Lakrits är ett alternativ till snus, fritt från nikotin och tobak. Rikt smaksatt med anisfrön för en djup och mycket varaktig smak av lakrits. Obs! Produkten hette tidigare Baccoff Lakrits.
  • 1 st 22 kr
  • 10-pack (16,50 kr/st) 165 kr
  • 30-pack (16,50 kr/st) 495 kr
165 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(9) recensioner
Kundrecensioner för Zeroberg Lakrits Nikotinfritt snus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

väldigt b** , smakar verkligen lakrits när man har haft den i munnen ett tag

lars, 27 juli 2016

k**** b**

Gillart!

Jessica, 24 mars 2016

Äntligen ett nikotinfritt snus som jag t***** o* . det ser ut, och smakar nästan som snus. Riktigt b**. Och till ett b** p*** dessutom. Det här kommer jag att k*** fler gånger. Ett p*** också till "Snusbolaget" också, för en supersnabb leverans. Ett seriöst företag. Och tack för de två kolorna i paketet.:)

G******

Matte, 23 oktober 2013

G** snus som smakar lakrits. Tycker dock att lakrits smaken är lite för svag och att portionerna borde vara mer (blötare, som det är på märket KickUp) så att det smakar mer men annars en b** nikotinfrii produkt!

Bli kvitt nikotinet!

Krille Haglund, 13 april 2012

OJ! Det går riktigt b** att snusa denna g** \snus\" istället för den med nikotin."

Riktigt b**!

PK, 23 mars 2011

M***** b** alternativ till vanligt snus och absolut en g** hjälp till att bli kvitt nikotinberoendet! P****** storlek,mycket b***** än konkurrenternas storlek,samt riktigt g** lakrits smak!

Visa fler omdömen