Zeroberg Lakrits Nikotinfritt snus

Zeroberg Lakrits Nikotinfritt snus

Zeroberg Lakrits är ett alternativ till snus, fritt från nikotin och tobak. Rikt smaksatt med anisfrön för en djup och mycket varaktig smak av lakrits. Perfekt för den som vill sluta snusa eller fortsätta snusa under graviditet/amning.
  • 1 dosa 22 kr
  • 10-pack (16,90 kr/st) 169 kr
  • 30-pack (16,63 kr/st) 499 kr
  • 50-pack (16,72 kr/st) 836 kr
169 kr
Ett 10-pack snus
169 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(11) recensioner
Kundrecensioner för Zeroberg Lakrits Nikotinfritt snus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skäms Swedish Match

Nisse, 20 januari 2018

Har brukat köpa Onico Lakrits på typ Ica och liknande. . Eftersom vanlig snus oftast är billigare samtidigt som priset på sådant till större delen är skatt så är det helt skamligt att en Onico kostar som den gör när den inte har det skattepålägg som nikotinprodukter har. Så jag började känna mig blåst varje gång jag köpte en Onico och började leta alternativ men annat jag testat smakade mindre bra och hade i mitt tycke bismaker. Nu beställde jag ett tio-pac Onico härifrån för att det var billigare men köpte också en dosa Zeroberg Lakrits bara för att testa. Vad jag kan säga nu efter halva dosan är att det smakar precis lika bra som Onico och kostar hälften så mycket.

Nja

Utan, 13 maj 2017

Lakrits och lakrits, tycker mer det känns som den bismaken som kommer av sur mjölk i kaffet.

väldigt bra , smakar verkligen lakrits när man har haft den i munnen ett tag

lars, 27 juli 2016

kalas bra

Gillart!

Jessica, 24 mars 2016

Äntligen ett nikotinfritt snus som jag tycker om. det ser ut, och smakar nästan som snus. Riktigt bra. Och till ett bra pris dessutom. Det här kommer jag att köpa fler gånger. Ett plus också till "Snusbolaget" också, för en supersnabb leverans. Ett seriöst företag. Och tack för de två kolorna i paketet.:)

Godkänd

Matte, 23 oktober 2013

Goo snus som smakar lakrits. Tycker dock att lakrits smaken är lite för svag och att portionerna borde vara mer (blötare, som det är på märket KickUp) så att det smakar mer men annars en bra nikotinfrii produkt!

Visa fler omdömen