X15 Premium White Stark Portionssnus

X15 Premium White Stark Portionssnus

X15 Premium White Stark Portionssnus är en nyhet från snustillverkaren X15 Snus i Laxå. Tobaken är av hög kvallité från Grekland.  500 prillor!
259,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för X15 Premium White Stark Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bra p***

Per-kele, 11 juni 2020

Inget att klaga på. Bra kvalité för en b***** peng. Nu kan jag snusa dubbelt så mycket.

Nu blir det inte roligt

Lucifer, 9 december 2019

Har beställt dessa från två olika leverantörer nu. Snuset i sig själv är väl helt ok för prisklassen men vad som är fruktansvärt irriterande är att ni uppger att förpackningen innehåller ca 500 prillor. Vad den siffran kommer ifrån övergår mitt förstånd, men någonstans i kedjan mellan produktion och kund sitter det väl någon gammal bilhandlare. Nej, verkligheten visar på helt avvikande siffror. Mellan 420 - 378 närmare bestämt, en bra bit ifrån 500 och rent vårdslöst att använda "ca: " i sammanhanget. Hade jag försökt med något liknande med mina produkter så hade jag suttit i fängelse. Skärpning! Naturligtvis så är det ju inte Snusbolaget som är boven i dramat, men mitt tips är ändå att ändra till ca:400, så folk vet vad dom får. Nej, problemet ligger naturligtvis hos tillverkaren och dom kan inte ha det lätt. Att få ner 150g snus i 500 små påsar och samtidigt ge slutanvändaren en känsla av att faktiskt ha något under läppen kan inte vara det lättaste. Här krävs maximal tankekraft. Till ekvationen bör tilläggas att produktionen är förlagd i Laxå, mest känt för att vara Sveriges fattigaste kommun. Således inga lokala raketforskare tillgängliga. Så vad att göra? Mitt tips: Fortsätt som förut, ändra inte mängden i prillorna för den är BRA. Ändra inte priset för det är BRA, men uppge rätt antal prillor. 24% avvikelse är åt he___te i vilken verksamhet som helst.

Helt ok

Jeppe, 20 november 2019

Inte den bästa, men absolut inte den sämsta heller. Helt OK!

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!