Thunder Ultra Strong White Portionssnus
Thunder Ultra Strong White Portionssnus
Thunder Ultra Strong White Portionssnus
Thunder Ultra Strong White Portionssnus
Thunder Ultra Strong White Portionssnus

Thunder Ultra Strong White Portionssnus

Thunder Ultra Strong White Portion är ett starkt portionssnus i vita portionspåsar. Med hög nikotinhalt.

OBS!: Denna produkt har utgått ur vårt sortiment.
  • 1 dosa 39,90 kr
  • 10-pack (34,59 kr/st) 345,90 kr
  • 30-pack (34,06 kr/st) 1.021,90 kr
345,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Thunder Ultra Strong White Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Dålig

Janne, 3 mars 2016

Kass, inga 22 mg/g nikotin i denna. Lur...

Sämst hittills

David , 27 december 2015

Smakar inget och den påstådda höga nikotinhalten är tveksamt om det stämmer. Märkte ingen skillnad mot 8mg. Dåliga påsar och passform. Verkligen budget. Rekommenderas EJ

Inget märkvärdigt

Viktor, 1 november 2015

Jag köpte en dosa för att jag, som många andra antagligen, var nyfiken på hur ett snus med såpass hög nikotinhalt skulle kännas. Jag har testat andra produkter från V2 tidigare och ärligt talat är de fortfarande några av de vidrigaste sorter jag provat under min snart 10 år långa snuskarriär. Utformning/passform: Väldigt "hårda" påsar med lite innehåll. Jag är tvungen att trycka till dom lite innan jag lägger dom under läppen. Dessutom är dom sträva och jag kan helt klart tänka mig att det kan börja skava rätt illa om man har en inne konstant. Smak: Inget märkvärdigt, lite citrus/bergamott. Nyckelordet här är lite. Större delen av tiden känns det som om an har en tepåse i munnen. Underligt med så klen smak när snuset ska vara såpass "starkt". Långvarighet/rinnighet: På grund av den klena smaken är detta inget jag gillar att ha i munnen för länge. Efter cirka 45 minuter får jag en väldigt dålig smak i munnen som försvinner så fort jag spottat ut snusen. Det rinner även fruktansvärt mycket för att vara vita påsar. Tänderna ser inte trevliga ut efter användning. Kick: Skulle någon ge mig en portion utan att tala om att detta var ett såpass starkt snus som det påstås vara skulle jag nog märka det lika mycket som jag gör när jag vet vad det är, det vill säga inte alls. Jag snusar såppass lite i det stora hela att jag faktiskt kan känna den där "kicken" trots att jag snusat i snart 10 år. Det här snuset ger mig ingen sådan kick trots att det utan tvekan är det starkaste jag köpt hitintills. Detta snus är inget jag rekommenderar. Köp vilken annan stark white variant som helst istället.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!