Thunder Limited Christmas edition Portionssnus

Thunder Limited Christmas edition Portionssnus

Förpackad i ett julpaket kommer denna variant av Thunder Frosted med temat JUL! Klassisk smak av Thunder frosted toppad med kardemumma och kanel är vad som kan väntas från Thunder Christmas Edition.
  • 1 dosa 43 kr
  • 1 dosa 319 kr
319 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Thunder Limited Christmas edition Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

var är kanelen??

''Rödseth'', 29 december 2015

Har för mig att den skulle smaka lite kanel, men efter att ha betat av 9 dosor kan jag fortfarande inte hitta smaken av kanel. För det mesta luktar och smakar den bara tandkräm. känns inte så juligt. Dock är det ett plus att man känner sig fräsch efter.

♥♥♥ Love it!

Jocke snusarn, 2 december 2015

iskall och välsmakande, rekommenderas starkt! den stora dosan är väldigt utstickande o går nog perfekt som kakburk sen ;)

Älskar den!!! <3

Janne, 13 november 2015

Helt perfekt smak, kylig och brännande precis som en julesnus ska smaka. ps.. Älskar att den kom i en mega-dosa som man kan lägga till sin samling.

Looking to buy Snus or Nicotine Pouches outside of Sweden? Haypp.com is the site you're looking for!