Thunder Cool Orange Portionssnus

Thunder Cool Orange Portionssnus

Thunder Cool Orange Portion är ett starkt snus med apelsinsmak.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 34,00 kr
  • 10-pack (29,90 kr/st) 299,00 kr
34,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(5) recensioner
Kundrecensioner för Thunder Cool Orange Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Frisk smak

Martin, 11 augusti 2013

Frisk apelsinsmak. Trots styrkan så är den ganska snäll mot läppen.

Ingen höjdare

Thomas, 27 september 2012

Jag har en tendens att vilja prova alla snus som finns på marknaden och trots att jag var tvivlande till apelsinsmak på snus så slog jag till på en sån här dosa. Mina farhågor angående kombinationen av snus/apelsin besannades direkt, smaken är någonstans mellan äcklig och vidrig, jag får väl kämpa mig igenom den här dosan men inte blir det någon fler det är då helt säkert. Jag ska kanske tillägga att jag smakat flera andra Thunder varianter och dom andra tycker jag riktigt bra om (förutom Coola då som inte var nåt vidare)

Sött

Lelini, 27 maj 2012

Ingenting jag rekommenderar då smaken är otroligt utspädd och den rinner alldeles för mycket för min smak. Det ända positiva är den otroligt höga halten av nikotin och priset för den halten.

Ganska god

Pontus, 26 mars 2012

Man får ju ta det för vad det är, det är ingen vanlig snus. Det är en snus med apelsinsmak- och ja, det smakar apelsin. Går fint att varva med!

Alldeles för söt

Micke, 23 mars 2012

Det är tyvärr som om man doppat varje portion i outspädd apelsinsaft. Vi provade flera stycken på jobbet men prillorna åkte ut rätt snabbt tyvärr. Men nu är det provat - kan tyvärr inte rekommenderas.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!